(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Provenza

Provenza

Provenza is gevestigd in de meest bekende tegelproductiestreek van Italië: Sassuolo. Al sinds 1975 worden daar tegels geproduceerd. De ontwerpers halen hun inspiratie uit de natuur, maar zijn ook in staat om strakke, koele en moderne tegels te ontwerpen. De tegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wanneer u kiest voor een tegel van dit merk, weet u dat u een exclusieve uitstraling in huis haalt.

Provenza tegels zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen dagelijks gebruik. De tegels zijn enorm slijt- en kleurvast waardoor u voor extreem lange tijd kunt genieten van uw prachtige vloer. De tegels worden met zorg geproduceerd met de nieuwste productietechnieken.

Populaire series zijn onder andere de Dust en de Gesso.

Provenza Dust

De serie Dust kenmerkt zich als een tegel met een authentieke uitstraling en is uitermate geschikt als vloer- en wandtegels. De Dust is leverbaar in 5 verschillende kleuren en in verschillende formaten. Eveneens is het mogelijk om de Dust in diverse mozaïek varianten te verkrijgen waarmee u een authentieke stijl in uw ruimte kunt creëren.

Provenza Gesso

de serie Gesso heeft een natuurlijke steenuitstraling, die niet alleen prachtig binnenshuis kunnen geplaatst kunnen worden, maar ook in een kantoor of café prachtig staan. Door de wandtegels met de vloertegels te combineren krijgt een ruimte een zachte subtiele uitstraling. Provenza Gesso geeft uw ruimte net dat stukje meer.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007