Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Vloertegels Houtlook

Houtlook tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een houten vloer, maar brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is er minder onderhoud nodig, is het slijt-, kras- en vuurvast en is het perfect te combineren met vloerverwarming. Ook kunnen deze tegels toegepast worden binnen een badkamer en/of toilet.

Duurzamer

Feit is ten eerste dat houtlook tegels simpelweg duurzamer zijn dan echt hout. Dat krijgt tijdens zijn levenstijd erg te lijden onder schuivende meubels en stappende schoenen. Tegels zijn hier veel minder gevoelig aan.

Waterbestendig

Hout en water gaan niet zo goed samen. Houtlook tegels kunnen hier een oplossing bieden. Zij geven je de warme uitstraling van hout en de vochtbestendigheid van tegels.

Onderhoud

Houten vloeren vragen veel werk, zowel qua installatie als qua onderhoud. Je moet ze op regelmatige basis schaven, schuren, vernissen, verzegelen en herkleuren. Grondig schoonmaken blijft ondertussen relatief complex en soms zelfs onmogelijk. Geen van deze problemen ondervind je met houtlook tegels. Simpele reinigers volstaan om snel en efficiënt in te staan voor het dagelijks onderhoud.

Het kraakt niet, zet niet uit en krimpt niet. Daarnaast hebben keramische houtlook vloertegels geen onderhoud nodig zoals parket. Met de techniek van duurzame keramiek behoort het jaarlijks behandelen en opschuren en oliën tot het verleden.

Onbeperkte mogelijkheden

Houtlook tegels worden aangeboden in veel kleuren en texturen. De mogelijkheden zijn op korte tijd zowat eindeloos geworden. Nieuwe inkjet technologieën maken zelfs types van afwerking mogelijk die houten vloeren niet eens kunnen aanbieden. Dit kan met name een oplossing  voor personen die van gerecycleerd hout.

Immagini 7687

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart