Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Vloertegels Betonlook

Betonlook tegels zijn de perfect als u van de stoere, industriële uitstraling van beton houdt. Tegels hebben bovendien een aantal voordelen ten opzichte van woonbeton, zoals het risico op scheuren in echt beton als gevolg van vocht of temperatuurschommelingen.

Betonlook vloertegels voor in de woonkamer

De trendy keramische tegels met betonlook voor in de woonkamer, badkamer of andere ruimten zijn zeer maatvast waardoor ze met een hele smalle voeg te leggen zijn. Als u kiest voor een voeg in nagenoeg dezelfde kleur als de tegels, dan krijgt u nog meer het effect van een beton, epoxy, of gietvloer. Samen met de schitterende kleurnuances van de tegels, heeft u een prachtige vloer.

Grootformaat tegels

Betonlook tegels zijn er ook in heel grote formaten, tot wel 120 x 120cm. Tegels in zo een grote afmeting geven uw ruimte een ruimtelijk effect: het lijkt groter. Vaak een goed idee voor bijvoorbeeld uw woonkamer.

Betonlook tegels in de badkamer

Tegels hebben duurzame eigenschappen en ze zijn geschikt voor in iedere ruimte. Ideaal voor in de keuken, want de tegels zijn vuurvast, vlekbestendig en krassen krijgen geen kans. In de badkamer worden betonlook tegels vaak gebruikt als vervangen voor beton ciré. Door de harde toplaag zijn de tegels heel makkelijk schoon te maken. Kies voor de vloer in uw badkamer voor een tegel die wat structuur heeft, zodat u niet uitglijdt als de vloer nat is. Wit sanitair op een betonlookvloer geeft een hele mooie, luxe uitstraling.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart