Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Onze Vloertegels

Een greep uit onze collectie vloertegels

In iedere kamer van het huis komen vloertegels wel tot hun recht. Bijvoorbeeld voor in uw badkamer, keuken, toilet of woonkamer. Vaak zorgen tegels voor meer stijl en aantrekkelijkheid. Elke stijl en sfeer wat u wilt uitstralen in de betreffende ruimte kunt u waar maken met vloertegels. Met zoveel verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen kun je eigenlijk alle kanten op. De materialen kunnen ook verschillen. Je hebt bijvoorbeeld tegels van keramiek of van kunststof.

Vloertegels kunnen uw ruimte ook groter laten lijken wat vaak ook een gevoel van rust geeft. Een groot voordeel van vloertegel is dat ze onderhoudsarm zijn. Dit houdt in dat de vloer niet zo veel onderhoud nodig heeft en dat scheel veel tijd en moeite. Vaak zijn de tegels ook erg hygiënisch wat weer voordelig is in uw toilet, badkamer of keuken.

Denkt u erover na om vloertegels aan te schaffen? Maak dan gauw een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u alle tegels even van dichtbij kan zien. Als u vragen heeft of behoefte heeft aan deskundig advies kunt u naar onze site. Ook zijn wij direct te bereiken via het telefoonnummer: 030-238 4007.

 

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart