Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Vloer slopen

Deskundig advies en handige tips.

Bij een vloer slopen komt een hoop kijken en het moet op de juiste manier gebeuren. Het is belangrijk om met de juiste materialen en gereedschap te werken zodat alles veilig en soepel kan verlopen. Om het ook veilig te laten verlopen is het belangrijk dat u altijd werkhandschoenen en stevige werkschoenen draagt. Daarnaast zijn een veiligheidsbril en stofkapje ook essentieel, zeker als u gaat werken met een slijptol. Om gehoorbeschadiging te voorkomen is het dragen van gehoorbescherming zoals oordopjes nodig.

Ten tweede kan een parketvloer slopen of verwijderen best lastig zijn, de vloer zit meestal heel stevig vast. Een veel voorkomende fout is dan ook dat er begonnen wordt met het slopen maar dat de cement vloer wordt beschadigd of dat er lijmresten achterblijven. Om onnodige beschadiging te voorkomen is het de beste keuze om ervoor te kiezen om de vloer te laten verwijderen door een professional.

Heeft u vragen over het verwijderen van een vloer? Dan kunt u altijd bij ons terecht, onze medewerkers zullen u paraat staan en vervolgens met deskundig advies en de juiste kennis uw vragen beantwoorden. We denken ook graag met u mee. Op onze site vind je meer informatie en onze contact gegevens.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart