Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Johan van Biljouw

Geweldig systeem om tegels makkelijk vlak te krijgen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de levelling clips, cross en T, zijn uniek en zorgen er voor dat ik nog strakker tegelwerk maak en bespaart mij heel veel tijd!

Adriaan Mastenbroek

Absoluut een aanrader. We hebben een tegelvloer en tegels voor het toilet gekocht en we zijn zeer tevreden. Een prettige omgang, snelle communicatie en Ronald denkt echt mee. Over bv voegkleur en vloertegels inslijpen voor aan de wand in plaats van een mozaïek. Ronald komt zijn afspraken na en weet goed waar hij het over heeft. Wij komen weer terug als de badkamer aan de beurt is. Bedankt!

John Smit

Tegelsconcept uit Utrecht is een zeer professioneel one stop shop bedrijf waar u met een gerust hart heen kunt gaan voor uw nieuwe tegelvloer. Misschien zijn ze niet de goedkoopste maar men gebruikt alleen maar de beste materialen zodat je ook snel op je vloer kan zodra die erin ligt. Onze vloer inclusief vloerverwarming ligt er nu al een paar maanden in en alles is nog steeds naar volle tevredenheid.

Peter van Oyen

Wat een bijzondere verassing en zo lekker dicht bij. Ontzettend aardig en professioneel geholpen. Dus mensen koop lokaal ­čśë

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart