(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Terratinta Tegels

Tegels zorgen voor een persoonlijk accent in je badkamer. Om de juiste sfeer te creëren, biedt Terratinta een zeer uitgebreid en divers aanbod in keramische tegels en mozaïeken.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Terratinta tegels

Terratinta Tegels is een jonge tegelfabrikant die is opgericht in 2008. Terratinta’s jonge, dynamische team speelt zoveel mogelijk in op de allernieuwste trends op het gebied van mode in interieur. De Italiaanse tegelfabrikant heeft prachtige tegels die voor vele consumenten een mogelijkheid zijn om toe te passen.

Een tegeltype waarvoor je bij Terratinta tegels aan het juiste adres bent zijn natuursteenlook tegels met een verweerd en natuurgetrouw uiterlijk. Ze geven je privé of commercieel vertrek een ruimtelijk gevoel.

Verder produceert Terratinta ook design tegels en mozaïek tegels waarmee je de vertrekken die je verbouwt een geheel uniek karakter kunt geven.

DE TEGELSERIES VAN TERRATINTA

Terratinta Tegels

U heeft gezocht op het tegelmerk Terratinta en u bent wellicht specifiek op zoek naar de serie inca Terratinta. Hieronder vind u de product lijst van inca Terratinta.

Tegelsconcept kan alle producten van Terratinta aanbieden en wij maken dan ook graag een scherpe offerte voor uw aanvraag. Door onze uitgebreide kennis in de tegelwereld weten wij de beste inkoopkanalen voor Terratinta materialen. 

De elegante, tijdloze badkamertegels uit de Terratinta tegelcollectie zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Naast verschillende vormen kent deze tegelcollectie een breed palet van beton- en steentinten, aangevuld met bijpassende zachte kleuren. Zo is er voor iedere badkamer een stijlvolle tegel van Terratinta.

Vloer- en Wandtegels

Terratinta Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Terratinta worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Terratinta tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

GREY-60x60

Terratinta Betontech

KOS-ANTRACIT90x90-VIT60x60

Terratinta Kos

Grained-Plate-120x120_Tangram-Grained-Zinc_NodiLibeccio-30x30-copia-1

Terratinta Grained

terratinta-bathroom-4-Hexa

Terratinta Hexa

Rope-60x60-matt1

Terratinta Stonedesign

ARCHGRES-Taupe_matt-60x60

Terratinta Archgres

TERRATINTA_Betonstil_duet-light_10x70

Terratina Betonstil

Betonbrick-Floor-Clay-Mud-10x20_Betonwood-Mud-45x90_wall1

Terratina Betonwood

Betonbrick-Wall-7.5x30-White-glossy_Betonbrick-Floor-White-Grey-10x20

Terratina Betronbrick

Betonmetal-Black-Steel-120x120_Hexa-glossy-2

Terratinta Beton Metal

Vicentina_120x280_60x60_60x120-antislip-1

Terratinta Vicentina

Grus_Bathroom_02-copia

Terratinta Oppdal

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.