Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Tegellijm

Voor het betegelen van uw muur of vloer.

Om uw muur of vloer te kunnen betegelen heeft u tegellijm nodig. Tegellijm komt in verschillende soorten en merken. Daarnaast er worden lijmen verkocht die al kant en klaar zijn, maar u kunt ook kiezen voor een lijm die u zelf nog moet aanmaken door er water bij toe te voegen. Pasta en poederlijm. Poederlijm wordt gebruikt voor vloeren en wanden, het kan zowel binnen en buiten gebruikt worden. Ook is poeder lijm een stukje goedkoper dan pastalijm. Een nadeel is wel dat het dus wat langer duurt omdat u de lijm zelf nog moet aanmaken.

Pastalijm is daarentegen kant en klaar en hoeft niet meer gemengd te worden. Deze lijm is ook erg flexibel. Het nadeel bij deze lijm is alleen dat hij niet geschikt is voor buiten gebruik. Ook is de lijm alleen geschikt voor wanden en niet voor vloeren. Voor u de lijm gebruikt is het vaak wel handig om te voor te strijken. Dit versterkt de hechting met de ondergrond en de lijm.

Indien u vragen heeft over het aanschaffen van tegellijm of over het betegelen van uw wand of vloer, Dan kunt u altijd bij ons terecht, onze medewerkers zullen u vervolgens paraat staan met deskundig advies en de juiste kennis om uw vragen te beantwoorden. We denken graag met u mee. Op onze site vind je meer informatie en onze contact gegevens.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart