Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Sphinx

Sphinx Tegels: Waar Duurzaamheid en Stijl Samenvloeien

  1. Over Sphinx: Stel je voor: tegels die niet alleen jouw vloeren en wanden sieren, maar ook een verhaal vertellen van duurzaamheid en stijl. Sphinx tegels belichamen deze visie. Als officiële dealer brengen wij de unieke collecties van Sphinx rechtstreeks vanuit de fabriek naar jouw leefruimte.
  2. Diverse Collecties in Onze Showroom: Betreed onze showroom en ontdek de veelzijdigheid van Sphinx tegels. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse pronkstukken, elke collectie is doordrenkt met vakmanschap en oog voor detail. Maak kennis met de diverse mogelijkheden die Sphinx te bieden heeft.
  3. Verzekerd van Kwaliteit: Bij Sphinx gaat stijl hand in hand met duurzaamheid. Kies voor kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Onze Sphinx tegels beloven niet alleen esthetische pracht, maar ook een investering in langdurige schoonheid voor jouw interieur.
  4. Scherpe Prijzen, Altijd: Bij TegelsConcept.nl geloven we in toegankelijke luxe. Daarom voorzien we iedereen van de scherpste prijzen voor Sphinx tegels. Geniet van hoogwaardige kwaliteit zonder concessies te doen aan je budget.
  5. Altijd de Beste Prijs: Profiteer van onze garantie voor de beste prijs op Sphinx tegels. Heb je elders een voordeliger aanbod gezien? Laat het ons weten, en wij passen onze prijs aan om je de beste deal te bieden.
  6. Offerte Aanvragen: Jouw droomproject begint met een offerte op maat. Laat ons weten wat je zoekt, en wij zorgen voor een offerte die aansluit bij jouw wensen en budget.
  7. Bezoek Onze Showroom: Ervaar de pracht van Sphinx tegels zelf door een bezoek te brengen aan onze showroom. Maak een afspraak via contact en laat je inspireren door de mogelijkheden die Sphinx te bieden heeft.

Kies Sphinx tegels voor een tijdloos statement in jouw woning. Bij TegelsConcept.nl streven we ernaar om hoogwaardig design voor iedereen bereikbaar te maken. Transformeer je leefruimte met de kwaliteit en stijl van Sphinx tegels.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart