(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Showroom

Een greep uit onze collectie wandtegels

Tegels kopen in Utrecht

Wij bieden een breed assortiment tegels tegen betaalbare prijzen. Een klant vertelt ons natuurlijk eerst wat voor soort tegels ze willen of wij achterhalen met het stellen van vragen hun eisen en wensen. We leggen de mogelijkheden en nieuwste trends uit. Vervolgens komt de gewenste en noodzakelijke inbouwapparatuur en de grote variatie aan merken die wij daarin bieden aan bod. Vervolgens gaan we nog dieper in op de gewenste tegel: we bespreken onder andere welke type geschikt is, de overige afwerkingen die u erbij wilt hebben, de levertijden en tips voor de montage.

Nostalgisch, landelijk, modern of trendy design

Op basis van het type tegel de klant wenst – nostalgisch, landelijk, trendy of design – en de beschikbare ruimte, kunnen we adviseren over de meest handige opstelling van de tegels. Vervolgens kunnen we de tegels met onze 3D software geheel naar wens van de klant en stap voor stap ontwerpen.

Gratis advies en ook op maat

Het geven van advies is bij ons geheel vrijblijvend. Net zoals het 3D ontwerp gratis is. Ook voor de inmeting en bezorging worden geen kosten berekend. We laten natuurlijke ook de alternatieven zien als de budget niet toereikend is bij tegels kopen. Voor ieder budget hebben wij een geschikte tegel. Onze klanten geven aan zich op hun gemak te voelen en onze expertise en producten te vertrouwen.

Tijdens onze adviesgesprekken kijken we verder; we zoeken voortdurend naar een betere en zo goedkoop mogelijke oplossing in de gewenste stijl tegel. Bij het huisbezoek verstrekken we eventueel nog de nodige bouwkundige adviezen.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in diverse maten, uitvoeringen en afwerkingen.

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007