Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Schönox

Een greep uit onze collectie vloertegels

Schönox biedt voor iedere situatie een oplossing als het om betegelen gaat. Wanneer er iets mis met uw tegels is of als u nieuwe tegels wilt betegelen zal Schönox de juiste benodigdheden hebben om de klus te klaren. Zoals bijvoorbeeld gescheurde wandoppervlaktes of als u wilt betegelen op bestaand keramisch tegelwerk. Schönox staat voor u klaar met kwaliteitsproducten voor de bouw en renovatie.

Me de innovatie in de producten hopen ze de vakmensen te bereiken en normen van hun te behalen in de producten. Kwaliteitsproducten leveren is een pre en daar mee wil Schönox de consumenten en vakmensen ondersteunen. Ze hebben onlangs hun 40everjaardag mogen vieren en komen dus met een hoop ervaring en kennis voor het vak.

Heeft u toch nog meer vragen of wilt meer informatie over de producten van Schönox? Dan kunt u contact met ons opnemen en zullen onze werknemers met de juiste kennis u van dienst zijn. Op onze site vindt u de contact informatie, ook kunt u ons direct bereiken door bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart