Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Rex

Rex Tegels nu bij Tegelconcept.nl

Rex levert luxe Italiaanse tegels voor vloer en ook voor uw wand. Daarnaast zijn het zijn tegels die met de tijd mee gaan. Bij Rex kunt u in het bijzonder rekenen op de hoge kwaliteit die zij leveren. De tegels hebben een sierlijke maar ook vlotte uitstraling waardoor er een elegante sfeer ontstaat in de door u gekozen ruimte. De Italiaanse tegels worden geproduceerd door de nieuwste technologieën ten gevolgen van dat ze steeds populairder worden in Nederland. Ze beschikken over een ruim assortiment waar u vervolgens genoeg keuze heeft voor de perfecte vloer of wandtegel. De diverse vloer en wandtegels die Rex aanbiedt kan verschillen van tegels met klasse en flexibiliteit, tot minimale informele tegels met een vleugje retro. De hoogstaande texturen en heldere kleuren hebben zeker een decoratieve impact op uw ruimte.

Rex Tegels: Waar Kunst en Functionaliteit Samenkomen

  1. Over Rex: Betreed de wereld van verfijnde esthetiek en tijdloos design met Rex tegels. Als officiële dealer brengen wij deze hoogwaardige tegels rechtstreeks vanuit de fabriek naar jouw vloeren en wanden. Rex staat bekend om zijn meesterlijke combinatie van kunst en functionaliteit.
  2. Diverse Collecties in Onze Showroom: Ontdek de veelzijdigheid van Rex tegels in onze showroom, waar een rijke verscheidenheid aan collecties op je wacht. Van eigentijdse trends tot klassieke pracht, elke tegel vertelt een uniek verhaal. Laat je inspireren door de diversiteit die Rex te bieden heeft.
  3. Verzekerd van Kwaliteit: Kies voor Rex tegels en kies voor ongeëvenaarde kwaliteit. Elk stuk is een kunstwerk op zich, vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid. Wij bieden niet alleen tegels; we bieden een tijdloze toevoeging aan jouw leefruimte.
  4. Scherpe Prijzen, Altijd: Bij TegelsConcept.nl geloven we dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom voorzien we iedereen in de scherpste prijzen voor Rex tegels. Krijg de stijlvolle luxe van Rex in jouw project zonder concessies te doen aan je budget.
  5. Altijd de Beste Prijs: Profiteer van onze garantie voor de beste prijs op Rex tegels. Heb je elders een voordeliger aanbod gezien? Laat het ons weten en wij passen onze prijs aan om je de beste deal te bieden.
  6. Offerte Aanvragen: Jouw droomproject begint met een offerte op maat. Ontvang een persoonlijke offerte die past bij jouw wensen en budget.
  7. Bezoek Onze Showroom: Wil je de pracht van Rex tegels van dichtbij ervaren? Maak een afspraak via contact en breng een bezoek aan onze showroom, waar onze experts klaarstaan om je te begeleiden.

Kies Rex tegels en transformeer jouw ruimte in een kunstwerk van verfijning en luxe. TegelsConcept.nl maakt hoogwaardig design toegankelijk voor iedereen, omdat jouw leefomgeving niets minder verdient dan het allerbeste.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart