Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Profielen

Voor het afwerken van uw vloer.

 

Profielen zijn nodig voor de juiste afwerking voor uw parket, laminaat en pvc-vloeren. Er zijn verschillende profielen voor uw vloer zoals; een aanpassingsprofiel, afsluitprofiel, een hoekprofiel, kantbeschermingsprofiel, een overgangsprofiel, trapkantprofiel en een trapprofiel. De benamingen van deze profielen spreken voor zich waar ze voor dienen en voor welk deel van de afwerking ze worden gebruikt. Het materiaal is altijd van metaal, ze komen wel in verschillende en diverse kleuren zodat ze altijd bij uw vloer overeenstemmen. Aluminium is een van de populaire kleuren die veel wordt verkocht.

Ook de montage van de profielen verschilt per keer. Zo heb je bijvoorbeeld profielen die worden gemonteerd doormiddel van klemmen. Ook kan het met lijm, pluggen of met schroeven.

 Heeft u vragen over profielen of bent u toe aan advies? Bezoek dan onze site, hier vindt u onze contact gegevens en meer informatie,  u kunt ons ook direct contacteren door te bellen naar 030 – 238 4007. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies en zijn bereid al uw vragen over tegels te beantwoorden

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart