(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Porcelanosa White Label

Porcelanosa tegels produceert de gebruikelijke houtsteenlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels en betonlook tegels, allemaal van zeer hoog niveau. 

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Porcelanosa White Label groot formaat vloer - en wandtegels

Tegelsconcept is een officiële dealer van Porcelanosa White Label Tegels. Als verkooppunt van Porcelanosa White Label Tegels in Nederland kunnen wij iedere serie aanbieden tegen de scherpste prijs. Ook kunnen wij u hierdoor goed ondersteunen met advies en inspiratie. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK

Porcelanosa White Label Keramische vloer - en wandtegels

Producten voor duurzame ontwikkeling.

Duurzame ontwikkeling is meer dan een prioriteit voor PORCELANOSA Grupo, wat heeft geleid tot de implementatie van milieuduurzame productieprocessen en de vervaardiging van meer innovatieve producten met een duidelijk doel: de impact op het milieu tot een minimum beperken.

Om de duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken, heeft PORCELANOSA Grupo PORCELANOSA ECO, gecreëerd.

Keramische tegels, badkamer, keuken,...

Porcelanosa White Label

PORCELANOSA Group is vandaag de dag een begrip op de Spaanse en de internationale markt, en de reputatie van de groep is gebaseerd op pijlers als innovatie en kwaliteit en, bovenal, op het vertrouwen dat gesteld wordt in het uitgebreide personeelsbestand. De diversificatie van de producten is een van de fundamentele pijlers van de groei van een groep bedrijven die in het begon uitsluitend tegels fabriceerde. Vandaag de dag, bieden de acht bedrijven van de Holding een uitgebreid assortiment producten variërend van een volledige uitrusting voor keuken of badkamer tot geavanceerde bouwoplossingen voor de hedendaagse architectuur.

Enkele series uit het assortiment van Porcelanosa White Label

(Wij leveren de gehele collectie)

01-9

Porcelanosa White Label Starwood

Kleuren:
Starwood nairobi honey, Starwood nairobi grain, Starwood tanzania white, Starwood tanzania natural, Starwood tanzania walnut, Starwood tanzania silver, Starwood tanzania graphite, Starwood tanzania almond, Starwood tanzania nut, Starwood tanzania wine, Starwood tanzania taupe, Starwood nebraska noir, Starwood nebraska coffee, Starwood nebraska tea, Starwood minnesota camel, Starwood minnesota cream, Starwood minnesota honey, Starwood minnesota moka, Starwood minnesota dark

Formaten
25x150, 14,5x90, 22x90
02-9

Porcelanosa White Label Newport

Kleuren:
Newport beige, Newport dark gray, Newport gray, Newport natural, Newport nature beige, Newport nature dark gray

Formaten:
33,33x59,2, 33,3x100, 60x60, 80x80
606ad70ab2f52

Porcelanosa White Label Metropolitan

Kleuren:
Metropolitan caliza, Metropolitan silver, Metropolitan antracita

Formaten:
44x66, 59,6x59,6, 45x120, 80x80
579_z_CDE-xbeton-dot50-satinata-14mm-living-006 (Copy)

Porcelanosa White Label

Kleuren:
Formas blanco, Artica, Nival, Crystal, Glacier

Formaten: 20x33,3 , 33,3x66,6 , 33,3x100, 45x120, 59,6x118
woodland-ebony-1

Porcelanosa White Label Baltimore

Kleuren: Baltimore white, Baltimore beige, Baltimore natural, Baltimore grey Formaten: 33,3x100, 59,6x59,6

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.