(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Officiele dealer Porcelanosa White Label: XLight, STON-KER®, PAR-KER®, HIGHKER, L’antic colonial

De vloercollecties zijn geïnspireerd op natuurlijke materialen, waaronder de technische eigenschappen van keramiek. De textuur van hout, cement, marmer of graniet wordt in sommige van de belangrijkste keramische collecties gereproduceerd.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Porcelanosa vloer - en wandtegels

Tegelsconcept is een officiële dealer van Porcelanosa Tegels. Als verkooppunt van Porcelanosa Tegels in Nederland kunnen wij iedere serie aanbieden tegen de scherpste prijs. Ook kunnen wij u hierdoor goed ondersteunen met advies en inspiratie. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK

Porcelanosa vloer - en wandtegels

Bij ons in de showroom vind u een breed assortiment Porcelanosa, dit maakt ons dan ook een van de toonaangevende aanbieders op het gebied van alle soorten toepassingen voor de binnenhuisarchitectuur. Voor zowel residentiële als commerciële projecten bieden we oplossingen in verschillende stijlen, formaten, afwerkingen en materialen die aan alle soorten behoeften kunnen voldoen.

PORCELANOSA

XLight, de tijdloze porseleinen tegel van groot formaat.
XLight is de porseleinen tegel van groot formaat van Xtone.Een compact materiaal, onveranderlijk en bestand tegen natuurlijke (hoge of lage temperaturen) of menselijke processen.

STON-KER®, de keramische steen van de 21ste eeuw
STON-KER® keramische steen simuleert de textuur, het imago en de weerstand van kalksteen of leisteen.

PAR-KER® keramisch parket van Porcelanosa reproduceert de textuur van natuurhout met de weerstand van keramiek en kan zowel binnen als buiten als vloer- en wandbekleding worden gebruikt.
PAR-KER®, de warmte van hout verplaatst zich naar keramiek

HIGHKER, het premium keramiek voor grote projecten.
HIGHKER, het premium keramiek van groot formaat van de PORCELANOSA Grupo kan als vloertegel in binnen- of buitenruimtes in drie afwerkingen worden gebruikt: steen, cement en gepolijst.

L’antic colinial Mozaïek
L’Antic Colonial is een haute couture mozaïek merk. Door het gebruik van bijzondere soorten materialen beschikken ze over meest bijzondere en speciale designs. Ook op het gebied van vormgeving levert L’Antic Colonial speciale items. Zoek je iets om een speciaal effect mee te maken in de badkamer, toilet of zelfs woonkamer dan is dit merk echt iets om naar te kijken.

Enkele series uit het assortiment van Cotto d'Este Tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

PAR-KER-Devon-Riviera-29.4x180

PAR-KER®

PAR-KER® keramisch parket van Porcelanosa reproduceert de textuur van natuurhout met de weerstand van keramiek en kan zowel binnen als buiten als vloer- en wandbekleding worden gebruikt
65a17da3-c844-4c76-a8e8-8cc7396aa866

XLight Groot formaat

De tegels van 3,5 mm zijn licht door de keramische plaat van 100 cm x 300 cm, waarbij het glasvezelgaas zorgt voor een betere buigweerstand van de plaat. De tegels van 6 mm kunnen in elk ontwerp worden opgenomen op basis van de keramische plaat van 120 cm x 250 cm en 120 cm x 120 cm als vloer- en wandbekleding in woningen. De 9 mm-stukken zijn ontworpen voor ruimtes met grote instroom.
Porcelanosa-Berna_Acero_120cmx120cm_H_Cocina

HIGHKER Premium

het premium keramiek voor grote projecten. HIGHKER, het premium keramiek van groot formaat van de PORCELANOSA Grupo kan als vloertegel in binnen- of buitenruimtes in drie afwerkingen worden gebruikt: steen, cement en gepolijst.
Venis_dayton_duna_sand_dayton_sand

STON-KER®

de keramische steen van de 21ste eeuw STON-KER® keramische steen simuleert de textuur, het imago en de weerstand van kalksteen of leisteen. De STON-KER®-collectie streeft naar een esthetiek in industriële stijl met een breed palet aan kleuren variërend van grijstinten tot meer beige- of zandtinten
Par-Ker-Delaware-Natura-l294-cm-x-193-cm-x-180-cmMalaga-Beige-20-cm-x-316-cm-Porcelanosa

Solidker

het technische porselein dat projecten tijdloos maakt Omdat het technische porselein van PORCELANOSA Grupo bestand is tegen ongunstige omstandigheden en onveranderd blijft, staat het bekend als een van de beste materialen voor grote projecten.
Porcelanosa-Forest_Arce22x90&14.3x90cm_H

Airslate

Airslate, eeuwenoud leisteen die de tand des tijds doorstaat. Airslate is een collectie van acht soorten leisteen van L'Antic Colonial, die de ruimtes meer soberheid geeft door middel van zwarte, grijze of bruine tinten. Natuursteen wandtegels 250 cm x 120 cm x 0,2-0,4 cm Vinyl vloer Linkfloor Hotel Air Ash 121,92cm x 17,78 cm
Antic_Colonial_Img_Linkfloor_Oak_Natural_INTE_H

Linkfloor

Linkfloor, het vinyl dat niet uit de mode raakt Linkfloor is een vinyl van L'Antic Colonial bekend om zijn eenvoudige installatie en weerstand Linkfloor is een van de meest gevraagde materialen voor binnenrenovaties, omdat de installatie geen werken vereist. Het ontwerp verhoogt de lichtheid van vloeren en muren door zijn gevlochten uiterlijk en zijn warme kleuren op basis van hout, steen of textiel
100144776_3

Krion

KRION®, de nieuwe generatie Solid Surface. Het compacte mineraal van KRION® wordt gekenmerkt door een warm en zacht aanvoelend oppervlak dat lijkt op natuursteen, dat zonder voegen en op uniforme wijze kan worden geplaatst
tono-porcelanosa-bathroom-furnishings-collection

Collectie Tono

De prestigieuze ontwerp-, architectuur- en ingenieursstudio Foster+Partners van Norman Foster heeft nauw samengewerkt met PORCELANOSA Grupo. De Tono-collectie wordt gekenmerkt door elegantie, veelzijdigheid en functionele modules, met een origineel ontwerp. Elk onderdeel is flexibel te combineren en kan op elke manier worden geplaatst.

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.