Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Pastorelli tegels

Een greep uit onze collectie vloertegels

Pastorelli is 1 van de leiders als het gaat om de keramische industrie. Dit komt onder ander door de trendy lijnen en de dynamische activiteiten. Dit voeren zei uit op de buitenlandse markten. Het Italiaanse bedrijf heeft daarnaast al 40 jaar ervaring in het produceren van tegels, Het gevolg van deze ervaring is dat de vloer- en wandtegels beschikken van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment van Pastorelli is onderverdeeld in 4 delen: Pastorelli Stone, Pastorelli le Porcellane Smaltate, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Deze 4 assortimenten beschikken zowel van fraaie en charmante ontwerpen als imitaties van natuurstenen en houtlook tegels.

Pastorelli is erg populair onder de consumenten, maar daarnaast zijn ook architecten erg enthousiast. Zij maken ook graag gebruik van de producten van Pastorelli.

Bent u benieuwd naar het assortiment of heeft u vragen over Pastorelli? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en vervolgens zullen onze werknemers met de juiste kennis u van dienst zijn. Op onze site vindt u de contact informatie. Ook kunt u ons direct bereiken door bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart