Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

ONS VERHAAL

Waarom voor ons kiezen?

Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het assortiment van Tegelsconcept zijn eenvoudig met water afneembaar.

A-kwaliteit tegels voor een uitstekende prijs. Tegelsconcept.nl staat voor A-kwaliteit tegels, die een stuk voordeliger zijn dan je gewend bent.

Proces

Hoe we werken

Ontwerp

Met onze Room Visualizer kunt u diverse ruimtes selecteren en bekijken wat de invloed is van de vloer op de omgeving. Na het selecteren van verschillende vloeropties kunt u vervolgens de favoriete opties downloaden als HD afbeelding.

Gratis advies en ook op maat

Het geven van advies is bij ons geheel vrijblijvend. Net zoals het 3D ontwerp gratis is. Ook voor de inmeting en bezorging worden geen kosten berekend. We laten natuurlijke ook de alternatieven zien als de budget niet toereikend is bij tegels kopen. Voor ieder budget hebben wij een geschikte tegel. Onze klanten geven aan zich op hun gemak te voelen en onze expertise en producten te vertrouwen.

Nostalgisch, landelijk, modern of trendy design

Op basis van het type tegel de klant wenst – nostalgisch, landelijk, trendy of design – en de beschikbare ruimte, kunnen we adviseren over de meest handige opstelling van de tegels. Vervolgens kunnen we de tegels met onze 3D software geheel naar wens van de klant en stap voor stap ontwerpen.

Tegels kopen in Utrecht

Wij bieden een breed assortiment tegels tegen betaalbare prijzen. Een klant vertelt ons natuurlijk eerst wat voor soort tegels ze willen of wij achterhalen met het stellen van vragen hun eisen en wensen. We leggen de mogelijkheden en nieuwste trends uit. Vervolgens komt de gewenste en noodzakelijke inbouwapparatuur en de grote variatie aan merken die wij daarin bieden aan bod. Vervolgens gaan we nog dieper in op de gewenste tegel: we bespreken onder andere welke type geschikt is, de overige afwerkingen die u erbij wilt hebben, de levertijden en tips voor de montage.

Breng jouw interieur tot leven dankzij het brede assortiment aan tegels van Tegelsconcept.

Wat onze klanten zeggen

Sluit u aan bij onze tevreden klanten die consequent tevreden zijn door prachtig responsief en krachtig functioneel.

Geweldig systeem om tegels makkelijk vlak te krijgen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de levelling clips, cross en T, zijn uniek en zorgen er voor dat ik nog strakker tegelwerk maak en bespaart mij heel veel tijd!
Absoluut een aanrader. We hebben een tegelvloer en tegels voor het toilet gekocht en we zijn zeer tevreden. Een prettige omgang, snelle communicatie en Ronald denkt echt mee. Over bv voegkleur en vloertegels inslijpen voor aan de wand in plaats van een mozaïek. Ronald komt zijn afspraken na en weet goed waar hij het over heeft. Wij komen weer terug
Tegelsconcept uit Utrecht is een zeer professioneel one stop shop bedrijf waar u met een gerust hart heen kunt gaan voor uw nieuwe tegelvloer. Misschien zijn ze niet de goedkoopste maar men gebruikt alleen maar de beste materialen zodat je ook snel op je vloer kan zodra die erin ligt. Onze vloer inclusief vloerverwarming ligt er nu al een paar

Our Clients

Our area of practice is quite wide: design, development, manufacturing, marketing, and selling of.

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart