Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Omnicol

Een greep uit onze collectie vloertegels

Omnicol is een bedrijf die o.a. gespecialiseerd is in tegelzetting. Ze verkopen voegmortels voor het egaliseren van uw wand of vloer met tegels. Ook bevat het assortiment verschillende soorten lijm om de tegels mee vast te zetten. Voorbeelden van producten zijn: tegellijm, pastalijm, poederlijm en egaliseermiddel. Tegels lijmen, wandtegels lijmen en vloertegels lijmen.

Naast de producten die ze aanbieden vindt Omnicol het belangrijk dat u op de juiste manier te werk gaat. Er is functie op de site waarin u kunt berekenen hoeveel u nodig heeft van het product. Ook zijn er verschillende adviezen te vinden hoe u de producten het best kunt gebruiken en welke producten het beste zijn voor de betreffende situatie waar u zich in bevind. Ze gaan voor goed en duurzaam tegelwerk. Dat is terug te vinden in de producten die Omnicol aanbiedt.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog meer vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. Op onze site vind u meer informatie. U kunt ook altijd direct contact met ons opnemen, door ons te bellen naar het nummer 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart