(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Neolith Tegels

Neolith Tegels is een nieuwkomer op de tegelmarkt, dat zich richt op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Neolith tegels

Exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Bij ons kunt u de mooiste selectie keramiek in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith vinden. Neolith is gesinterde steen met een aantal onovertroffen kenmerken. Een kleine greep: Het is 100% natuurlijk en bestand tegen grote-druk en gewichtsbelasting, het is bestand tegen hoge temperaturen en UV-straling maar ook tegen vorst. Het maakt Neolith geschikt voor diverse toepassingen voor zowel binnen als buiten, denk hierbij aan keukenbladen en andere interieurtoepassingen zoals trappen, wanden, gevels, deuren, kasten, tafels en uiteraard vloeren.

Prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes.

Neolith Tegels

In vrijwel alle kleuren kunnen wij ook bijpassende tegels leveren. Ze vallen op door hun ruime afmetingen: 150x150, 150x75, 75x75, 120x120, 120x60, 60x60 en 60x30 cm. 

In de groots opgezette en inspirerende showroom van Neolith in Utrecht  staan de specialisten klaar om u van alle gewenste informatie te voorzien.

Neolith tegels zijn er in verschillende kleur beschikbaar. Zo heb je tegels van marmer look maar er zijn ook industriële look. De kleuren zijn heel divers van licht tot donker en zelfs met houtstructuur. De tegels zijn geschikt voor binnen én buiten. Als je vloertegels gebruikt die je zowel binnen als buiten kunt leggen, kun je van de tuin een verlengstuk van je huis maken. Zo creëren je meer eenheid tussen je huis en je tuin. Wil je meer informatie over de verschillende soorten vloertegels of het leggen ervan? Kom dan langs in jouw StoneCenter vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Vloer- en Wandtegels

Neolith Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Neolith worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Neolith tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

neolith-calacatta

Neolith Calacatta

neolith-piedra-sinterizada

Neolith Piedra Sinterizada

Concrete-Taupe-3

Neolith Concrete Taupe

STAND EUROCUCINA 2016 PIERRE BLUE COCINA

Neolith Pierre Bleue

9d5856d0e4a8ee8a7b0ad39cb9b7f7fa

Neolith Nero Marquina

33e41e818a395b7ea16423a7f67bc9cf

Neolith Calacatta Gold

D6m6pxZU8AA5JNt

Neolith Calatorao

Mont-Blanc-Neolith-copy-1024x683

Neolith Mont Blanc

mob4

Neolith Abu Dhabi

neolith-fusion-2

Neolith Fusion

timber-hero

Neolith Timber

colorfeel-hero

Neolith Colorfeel

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.