Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Neolith Tegels

Neolith Tegels is een nieuwkomer op de tegelmarkt, dat zich richt op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers.


Vergelijk offerte

1. Altijd de beste prijs

Wij werken met alle A-merken samen en kopen rechtstreeks in bij de fabriek. Hierdoor leveren wij altijd voor de beste prijs

2. Al een offerte?

Weet u al wat u wil? Stuur ons het merk of soort tegel toe. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u vervolgens de beste prijs.

3. Direct vanuit de fabriek

Wij werken anders dan alle andere partijen. Wij bestellen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij altijd de beste prijs!

 

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Neolith tegels

Exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Bij ons kunt u de mooiste selectie keramiek in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith vinden. Neolith is gesinterde steen met een aantal onovertroffen kenmerken. Een kleine greep: Het is 100% natuurlijk en bestand tegen grote-druk en gewichtsbelasting, het is bestand tegen hoge temperaturen en UV-straling maar ook tegen vorst. Het maakt Neolith geschikt voor diverse toepassingen voor zowel binnen als buiten, denk hierbij aan keukenbladen en andere interieurtoepassingen zoals trappen, wanden, gevels, deuren, kasten, tafels en uiteraard vloeren.

Direct een offerte

Waarom Ons kiezen?


Officiële dealer

Wij zijn een officiële dealer. Wij bestellen direct vanuit de fabriek

Bespaar op uw aankoop

Bespaar door uw offerte te vergelijken. Stuur ons uw huidige offerte op.

Scherpste prijs

Tegelsconcept kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies.

Snelle levering

Vanuit voorraad of vanuit de fabriek het maakt niet uit. Wij leveren snel.

Prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes.

Neolith Tegels

In vrijwel alle kleuren kunnen wij ook bijpassende tegels leveren. Ze vallen op door hun ruime afmetingen: 150×150, 150×75, 75×75, 120×120, 120×60, 60×60 en 60×30 cm.

In de groots opgezette en inspirerende showroom van Neolith in Utrecht  staan de specialisten klaar om u van alle gewenste informatie te voorzien.

Neolith tegels zijn er in verschillende kleur beschikbaar. Zo heb je tegels van marmer look maar er zijn ook industriële look. De kleuren zijn heel divers van licht tot donker en zelfs met houtstructuur. De tegels zijn geschikt voor binnen én buiten. Als je vloertegels gebruikt die je zowel binnen als buiten kunt leggen, kun je van de tuin een verlengstuk van je huis maken. Zo creëren je meer eenheid tussen je huis en je tuin. Wil je meer informatie over de verschillende soorten vloertegels of het leggen ervan? Kom dan langs in jouw StoneCenter vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Vloer- en Wandtegels

Neolith Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Neolith worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Neolith tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Neolith Calacatta

Neolith Piedra Sinterizada

Neolith Concrete Taupe

Neolith Pierre Bleue

Neolith Nero Marquina

Neolith Calacatta Gold

Neolith Calatorao

Neolith Mont Blanc

Neolith Abu Dhabi

Neolith Fusion

Neolith Timber

Neolith Colorfeel

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart