Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels: cultuur vanuit geschiedenis

Natuursteen tegels verliest nooit zijn populariteit, omdat het een gesteente is uit de natuur. Hierdoor blijft het altijd modieus. Het natuurlijke karakter van dit gesteente geeft een aparte uitstraling en een warm gevoel. Het maakt de ruimte, waar het toegepast wordt, completer door zijn bijzondere uitstraling.

Tegelsconcept levert maatwerk natuursteen in de gewenste afwerkingen, zoals getrommelde, gezoete, gebrande, gevlamde, gepolijste, gebourchardeerde en geborstelde tegels.

Daarnaast kunt u bij ons uw natuursteen in verschillende afmetingen afnemen. Door nauwe samenwerkingen kunnen wij dit speciaal laten snijden direct vanuit de natuursteen fabrieken. Kom langs bij onze showroom in Utrecht en laat u inspireren door ons aanbod in natuurlijke gesteenten.

Maak nu een afspraak

 

Bekijk alle producten:

 

Assortiment

In ons assortiment vindt u onder andere Galaxy Black graniet, Belgische hardsteen, Bianco Carrarra marmer, Black Berry leisteen, klassiek medium travertin, Olivian black basalt, Bourgondische Limestone of Marron Emperador.

Wij leveren natuursteen vloertegels en wandtegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook voor tuintegels en terrastegels van natuurlijke gesteenten bent u bij ons aan het juiste adres. Mede door eigen import kanalen kunnen we dit gesteente tegen concurrerende prijzen weggeven. Onze collectie natuurlijke gesteenten komt voornamelijk uit Brazilië, China, Turkije, Italië, Spanje, Vietnam, India en België.

Feiten over natuursteen

Deze steensoort wordt al meer dan 5000 jaar als bouwmateriaal gebruikt. Natuursteen is een verzamelnaam voor vele gesteenten, zoals graniet, marmer, zandsteen, kalksteen en basaltlava. De hardsteen tegels van natuursteen zijn verreweg de meest bijzondere gesteenten onder de reeks natuurstenen. Dit komt door de fossielen die hierin verwerkt zijn.

Voor- en nadelen

De voordelen zijn:

  • Uniek karakter; iedere steen is anders
  • Stevig en duurzaam
  • Hygiënisch
  • Goede geleider van warmte
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Beschadigingen zijn minder opvallend, omdat de steen door-en-door gekleurd is

Zo zijn er ook aantal zaken waar u rekening mee dient te houden bij aanschaf van dit gesteente:

  • Krasgevoeligheid
  • Uitkijken voor zuren en chemische producten
  • Hogere prijsklasse dan andere materialen

Goed voor uw interieur

Natuurlijk gesteente is veelzijdig, het past zowel in moderne als klassieke interieurs. Tevens is dit gesteente ook toe te passen in binnen- en buitenruimtes. Dit natuurlijk materiaal is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar. Met de jaren wordt natuursteen alleen maar mooier en waardevoller. Er is zelfs bewerkt marmer in de handel met een doorleefde look.

Heeft u voorkeur voor hoogglanzend gepolijst marmer of voor een matte, stroeve gesteende zoals hardsteen? Tegelsconcept levert tegels van A-klasse. Ons assortiment bestaat alleen uit hoogkwalitatieve tegels en top merken!

 

Advies van experts

Tijdens een bezoek aan onze showroom zullen onze adviseurs u van harte welkom heten, een rondleiding geven en alle vragen beantwoorden. Wij kunnen u alles vertellen over onderhoud, toepassingsmogelijkheden en verwerking van natuursteen. Bijvoorbeeld, de lijmkleur en het type lijm zijn zeer van belang bij het leggen van dit bouwmateriaal. De lijm moet geschikt zijn voor natuursteen tegels en voor de afmeting. Ook kan er bekeken worden of een dit gesteente gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Aldus, veel zaken waar een eerlijke opinie en deskundig advies voor nodig is.

Wij denken graag met onze klanten mee; we geven eerlijk advies over de kleurmogelijkheden en welke het best bij u past.

Meer weten?

Bel 030-238 4007

Showroom in Utrecht

Wij hebben een uitgebreide showroom met diverse tegels die u kunt bewonderen. Neem contact met ons op voor een exclusieve rondleiding.

Offerte aanvragen

Wilt u natuursteen tegels tegen scherpe tarieven aanschaffen? Vraag hier een offerte aan en vul de nodige gegevens in. Wij nemen uw aanvraag binnen een werkdag in behandeling.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart