Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Mutina Tegels

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle Mutina wand tegels, vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Mutina tegels

Mutina komt voort uit de natuurlijke behoefte om topontwerpers aan te sporen hun ideeën voor het eerst naar de wereld van keramische bekledingsmaterialen te brengen. Dankzij deze intuïtie sloeg het merk in 2005 een geheel nieuwe weg in, met als doel de regels van keramiek uit te dagen, niet alleen op het gebied van schaal, textuur en compositie, maar ook op het gebied van creativiteit en experiment.


Mutina is een ontwerpproject ontwikkeld door een heterogeen team dat dezelfde unieke visie deelt. De samenwerking met Edward Barber en Jay Osgerby, Ronan en Erwan Bouroullec, Nathalie Du Pasquier, Konstantin Grcic, Hella Jongerius, Laboratorio Avallone, OEO Studio, Raw Edges, Inga Sempé, Patricia Urquiola en Tokujin Yoshioka kwam voort uit een vriendschap en een enorm gevoel van wederzijds respect, maar ook van de uitdaging om de eindeloze reeks texturen en kleuren te ervaren, variërend van delicate en neutrale tinten tot de meest gewaagde en levendige. Deze kenmerken, samen met een niet aflatende inspanning om het beste in keramisch materiaal naar boven te halen, vormen de oorsprong van het Mutina-concept, dat - voorbij elke evolutie en interpretatie - een sterke, herkenbare identiteit heeft ontwikkeld, mede dankzij de essentiële hoge kwaliteit van het product: innovatief en toch perfect uitgebalanceerd en uitnodigend, een product om uit te reiken en aan te raken.

Mutina Tegels

Mutina Tegels

Met een resolute toewijding aan kunst, design, materiaal en kwaliteit, werkt het Italiaanse keramiekmerk Mutina samen met verschillende gevierde meubel- en productontwerpers om unieke, innovatieve, kleurrijke en textuurreeksen voor tegels en platen aan te bieden die alle grenzen verleggen als het gaat om interieurontwerp. Gebruikmakend van de nieuwste technologische innovatie en een unieke, individuele benadering, bieden Mutina's designercollecties een eindeloze selectie van texturen en kleuren - van zachte, neutrale en donkere tinten tot gedurfde en levendige tinten, met spannende patronen, geglazuurde afwerkingen en reliëfstructuren.


Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Mutina Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Mutina Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

Mutina Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Mutina worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Mutina tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Azulej by Patricia Urquiola

Bas-Relief by Patricia Urquiola

Ceramica by Silvia Ciacobazzi

Chymia by Laboratoria Avallone

Déchirer by Patricia Urquiola

Déchirer XL by Patricia Urquiola

Diarama by Hella Jongerius

DIN by Konstantin Crcic

Flow by Mutina Team

Folded by Raw Edges

Folded XL by Raw Edges

Lane by Barber & Osgerby

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.

 

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart