Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Mirage tegels

Mirage tegels. Wij importeren direct uit Spanje en Italie. Vraag een offerte aan voor de beste prijs. Mirage Tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

1. Altijd de beste prijs

Wij werken met alle A-merken samen en kopen rechtstreeks in bij de fabriek. Hierdoor leveren wij altijd voor de beste prijs

2. Al een offerte?

Weet u a wat u wil? Stuur ons het merk of soort tegel toe. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u vervolgens de beste prijs.

3. Direct vanuit de fabriek

Wij werken anders dan alle andere partijen. Wij bestellen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij altijd de beste prijs!

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Mirage keramische Tegels

Mirage Tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De keramische tegels zijn de uitkomst voor het design en decoratie van diverse woonruimtes. Oftewel, het assortiment biedt een uitkomst voor vele ruimtes.

Direct een offerte

Waarom Ons kiezen?

Officiële dealer

Wij zijn een officiële dealer. Wij bestellen direct vanuit de fabriek.

Bespaar op uw aankoop

Bespaar door uw offerte te vergelijken. Stuur ons uw huidige offerte op.

Scherpste prijs

Tegelsconcept kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies.

Snelle levering

Vanuit voorraad of vanuit de fabriek het maakt niet uit. Wij leveren snel.

MIRAGE TEGEL IMPORTEUR

Mirage Tegels

Mirage is een garantie voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Grondige kennis van materialen, gecombineerd met hard werken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, heeft Mirage in staat gesteld om steeds meer innovatieve oplossingen te bieden die synoniem staan ​​voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De missie van het bedrijf is om de uitstekende kwaliteit van de Italiaanse keramiekproductie en het label “Made in Italy” over de hele wereld te vertegenwoordigen.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van mirage Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Mirage, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

Mirage Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Mirage worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Mirage tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Mirage Cosmopolitan

Mirage Lemmy

Mirage Norr 2.0

Mirage Signature

Mirage Silverlake

Mirage Stones 2.0

Mirage Jurupa

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart