(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Mirage tegels

Mirage tegels. Wij importeren direct uit Spanje en Italie. Vraag een offerte aan voor de beste prijs. Mirage Tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Mirage keramische Tegels

Mirage Tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De keramische tegels zijn de uitkomst voor het design en decoratie van diverse woonruimtes. Oftewel, het assortiment biedt een uitkomst voor vele ruimtes.

MIRAGE TEGEL IMPORTEUR

Mirage Tegels

Mirage is een garantie voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Grondige kennis van materialen, gecombineerd met hard werken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, heeft Mirage in staat gesteld om steeds meer innovatieve oplossingen te bieden die synoniem staan ​​voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De missie van het bedrijf is om de uitstekende kwaliteit van de Italiaanse keramiekproductie en het label "Made in Italy" over de hele wereld te vertegenwoordigen.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van mirage Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Mirage, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

Mirage Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Mirage worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Mirage tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

slider1.jpg__1280x720_q85_crop_subsampling-2_upscale

Mirage Cosmopolitan

mirage_lemmy_ristorante_ly02_ly06

Mirage Lemmy

slide3_norr_new.jpg__1280x720_q85_crop_subsampling-2_upscale

Mirage Norr 2.0

mirage-signature-alpine

Mirage Signature

mirage-silverlake-resia

Mirage Silverlake

_mf02198.jpg__1280x720_q85_crop_subsampling-2_upscale

Mirage Stones 2.0

mirage_jurupa_kitchen_jp03_jw13_rr02_dett_02

Mirage Jurupa

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.