Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Marmerlook

Tegels met een marmerlook, voor een luxe en klassieke uitstraling.

Marmer look tegels geven een stijlvolle uitstraling en zijn prachtig om te zien. Het aanbod van deze marmer look tegels varieert enorm, van wit marmer naar zwart marmer tot bruin geglansde tegels. Ook de grote en de vorm van de marmeren tegels kan uiteenlopen.

Doordat echte marmerentegels tamelijk duur zijn, wordt er steeds meer gekozen voor de marmer look tegels. Het heeft dezelfde luxe en chique uitstraling maar veel voordeliger in prijs.

De tegels kunnen dienen als vloertegels, maar zijn ook zeker beschikbaar voor aan uw wand. In verschillende ruimtes in uw huis kunt u losgaan met marmer look tegels. Bijvoorbeeld in uw woonkamer op de vloer, maar wat dacht u van een mooie marmeren wand in uw keuken?

Bent u benieuwd of geïnteresseerd in marmer look tegels? Maak dan gauw een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u alle tegels even van dichtbij kan zien. Als u vragen heeft of behoefte heeft aan deskundig advies kunt u naar onze site. ook zijn wij direct te bereiken via het telefoon nummer: 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart