Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Marazzi tegels

De grootste tegelfabrikant ter wereld en marktleider is Marazzi tegels. Beschikbaar in meer dan 140 verschillende landen op de 5 wereldcontinenten. Sinds de oprichting in Sassulo Italia in 1935 is Marazzi een van de marktleiders. Met name door spectaculaire innovaties, zoals de tegels met houtlook, heeft deze fabriek zijn positie steeds kunnen versterken. Maar doorbraken op het gebied van technologische ontwikkeling hebben hier ook aan bijgedragen. Ontwikkelingen die tot op de dag van vandaag in veel tegelfabrieken als standaard worden gebruikt. Ze weten hoe ze de bliksemsnelle ontwikkeling van hun assortiment tegels keer op keer kunnen verbazen. Als geselecteerde Marazzi partner zijn we erg trots dat we het complete assortiment kunnen leveren en installeren!

Marazzi is een badkamermerk dat zich richt op de productie van tegels die een warme en stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer toevoegen. Bovendien maakt Marazzi zijn tegels sinds 1935 met innovatie, creativiteit en een passie voor keramiek. Met al die ervaringen ontwikkelen ze nog steeds de beste tegels om hun marktpositie te versterken. Bovendien combineert Marazzi hun unieke ontwerpen met kwaliteit om de beste tegels te ontwikkelen. Laat ons je verrassen met de lage prijzen voor Marazzi tegels.

Contact

Als je nieuwsgierig bent naar meer van Marazzi, kun je ons altijd bezoeken om een kijkje te nemen in onze showroom. Je kunt daar ook naar andere mooie tegels kijken. Je kunt ook contact met ons opnemen via onze website of contactformulier voor meer informatie.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart