Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Lea

Lea Ceramiche tegels is een Italiaans bedrijf, onderdeel van Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Het beursgenoteerde bedrijf heeft vestigingen in meer dan 80 landen op 5 continenten. Experimenteren, design, onderzoek, technologie en kwaliteit zijn de kernwaarden van de onderneming die tot uiting komen in de schitterende tegelcollecties van Lea Ceramiche.

Lea Ceramiche tegels heeft zo’n veertig verschillende collecties, verdeeld over zes uiteenlopende stijlen. Voor afbeeldingen kunt u per tegelserie naar de catalogus op de Lea tegels website:

 • Lea Antibatterici
  Antibacteriële vloertegels met Microban technologie, in de kleuren: Bio Plank, Metropolis en Salento.
 • Lea Ecolegni
  Keramisch parket / houtlook tegels: de warmte van hout, het gemak en duurzaamheid van steen: Bio Plank, Bio Timber, Bio Lumber en Bio Recover.
 • Lea Marmi, Porfidi e Slate
  Tegels voor binnen en buiten met de uitstraling van natuursteen, in de kleuren: Ancient Jerusalem, Dreaming, Outdoor, Storm en Tecnoquartz.
 • Lea Rivestimenti
  Decoratieve tegels met bijzondere details en kleuren: Athena, Audrey, Goccia, Kalos, Kensington, Mayfair, Paillettes, Pleasures, Progetto L14en Tres Jolie.
 • Lea Slimtech
  Ultradunne high-tech tegels in grotere formaten (tot 1×3 m): Arenaria, Basaltina Stone Project, Gouache.10, Lines and Waves, Mauk, Re-evolution en Shade. NIEUW: Lea Slimtech 5plus Woodstock, dunne houtlook tegels (5.5 mm).
 • Lea Superfici Contemporanee
  Moderne, tijdloze, minimalistische tegels in neutrale kleuren: Arenaria Microban, Basaltina Stone project, City, Makò, Masterplan, Midtown, Stonehenge, Studies en Tesserae.

De populairste tegelseries van Lea zijn: Lea Bio Plank, Lea Dreaming, Lea Slimtech en Lea Tecnoquartz. Ook zijn de natuursteen look tegels Lea Dreaming erg in trek. De nieuwste tegels van Lea zijn Lea Nova.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart