Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Lea Ceramiche tegels

Een greep uit onze collectie vloertegels

Lea Ceramiche tegels is een vloertegel merk dat A-kwaliteit tegels levert. Het Italiaanse bedrijf heeft veel vestigingen in veel verschillende landen. Ook is Lea Ceramiche op dagelijkse basis bezig met het verbeteren van hun design en kwaliteiten en dat zijn ook hun kernwaarden. Daarnaast kunnen Lea Ceramiche tegels in een elke omgeving en badkamer en zijn ze van hoge kwaliteit. Als u meer van hun zou willen weten zou u altijd bij ons langs kunnen komen om de collectie van hun te bekijken.

Kwaliteit

Lea Ceramiche heeft sinds haar oprichting de wens gehad om uit te groeien tot 1 van de toonaangevende marktleiders van Italië. Naar onze mening is deze wens uitgekomen. De tegels van Lea Ceramiche zijn inmiddels te verkrijgen in meer dan 80 landen verdeeld. De fabriek is constant bezig met het aanpassen van hun productiemethodes. Hierdoor weten zij steeds betere kwaliteit te creëren en diversen nieuwe ideeën op de markt te brengen. Het merk Lea Ceramiche is volgens ons een marktleider met stijl waar wij goed contact mee hebben.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar meer van Lea Ceramiche tegels? Dan kan u altijd bij ons langskomen om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij geven u graag advies bij het bepalen van de juiste tegels. U kunt ook contact met ons opnemen via onze website voor meer informatie.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart