(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

La Fabbrica

La Fabbrica tegels

La Fabbrica tegels is een Italiaans bedrijf dat keramische vloertegels en wandtegels van topkwaliteit maakt. La Fabbrica maakt deel uit van de Gruppo Dafin, van de familie D’Agostino. De tegels worden vooraf gemaakt in Italië, in technologisch geavanceerde fabrieken die design, met behulp van verschillende moderne prints zoals hout en barok. Bovendien zijn de tegels verkrijgbaar in afzonderlijke kleuren, zoals tegels van gouden baksteen of veelkleurige mozaïektegels gecombineerd met zwart.

La Fabbrica is een badkamermerk dat zich primair richt op de kwaliteit van badkamertegels en wandtegels. Het merk vindt stijl en technologie ook belangrijk in hun productie en dat wordt duidelijk weerspiegeld. Ook passen ze zich altijd aan de smaak van hun consumenten aan. We hebben de tegels in vele kleuren en maten. Ook passen de tegels in bijna elke badkamer. Als je van natuurstenen houdt, is La Fabbrica zeker een aanrader, omdat hun tegels één van de beste imitaties zijn die er zijn.

Catalogus

Benieuwd welke tegels Tegelsconcept van het merk La Fabbrica levert?
Bekijk de catalogus La Fabbrica 2021 nu hier: Catalogus La Fabbrica

Contact

Als je me meer wilt weten over La Fabbrica, kun je ons altijd bezoeken om een kijkje te nemen in onze showroom. Je kunt in onze showroom ook naar andere mooie tegels kijken. Je kunt ook contact met ons opnemen via onze website en contactformulier voor meer informatie.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007