(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

La Fabbrica Tegels

Wij zijn tegelhandel-tegelgroothandel en leveren alle La Fabbrica wand tegels, vloer tegels en ceramiche tegelparket aan de particulier, tegelzetter en aannemer

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

La Fabbrica tegels

La Fabbrica tegels is een Italiaans bedrijf dat keramische vloertegels en wandtegels van topkwaliteit maakt. La Fabbrica maakt deel uit van de Gruppo Dafin, van de familie D’Agostino. De tegels worden vooraf gemaakt in Italië, in technologisch geavanceerde fabrieken die design, met behulp van verschillende moderne prints zoals hout en barok. Bovendien zijn de tegels verkrijgbaar in afzonderlijke kleuren, zoals tegels van gouden baksteen of veelkleurige mozaïektegels gecombineerd met zwart.

 

Daarnaast heeft het bedrijf een nieuw merk gecreëerd, AVA Ceramica genaamd, dat zich toelegt op de grote platen tot 160x320cm

TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK

La Fabbrica Tegels

La Fabbrica is een badkamermerk dat zich primair richt op de kwaliteit van badkamertegels en wandtegels. Het merk vindt stijl en technologie ook belangrijk in hun productie en dat wordt duidelijk weerspiegeld. Ook passen ze zich altijd aan de smaak van hun consumenten aan. We hebben de tegels in vele kleuren en maten. Ook passen de tegels in bijna elke badkamer. Als je van natuurstenen houdt, is La Fabbrica zeker een aanrader, omdat hun tegels één van de beste imitaties zijn die er zijn.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van La Fabbrica Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van La Fabbricca Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

La Fabbrica Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van La Fabbrica worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van La Fabbrica tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

la-fabbrica-agglomerate-626345

Agglomerate

La-Fabbrica-Amazon-Matis

Amazon

ARTILE_IVORY_amb-2

Artile

La-Fabbrica-Blue-Evolution-grey

Blue Evolution

Fusion-Bronze-Seahorse

Fusion

High_Line_amb_MADISON_4-scaled

High Line

cafoscari_amb_AVANA-scaled

Ca’ Foscari

b_CASTLE-WINDSOR-La-Fabbrica-314828-relc37b2f2f

Castle

6291b2edf979e18ace0d82ca1933103f

Marmi

150 x 300, 120 x 300

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.