Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Keramisch parket

Een greep uit onze collectie vloertegels

Een keramisch parket is een vloer die bestaat uit keramische tegels met een houtmotief, het gevolg hier van is een natuurlijk en unieke look in de ruimte. Het creëert comfort en ook stijl in uw woning. En dat niet alleen, de keramische parketvloer is ook nog is heel duurzaam. De stevigheid van de vloer zorgt ervoor dat het lang mee gaat en goed bestand is tegen schade. Misschien wel het grootste voordeel van het keramisch parket is dat de kwaliteit dus hoog is maar het veel goedkoper is dan een echt parket. Het keramisch parket zorgt er daarnaast ook voor dat u minder moeite hoeft te stoppen in het onderhouden van de vloer.

Als u een vloer uit gaat kiezen is de kleur natuurlijk ook heel belangrijk. Bij het kiezen tussen de soorten verschillen keramische parketten zijn de opties erg uitgebreid; van eikenhouten tinten, een vloer met een klassieke look tot een eenvoudige en strakke vloer die mooi past in een modern interieur.

Denkt u er over na om ook een keramisch parket vloer aan te schaffen? Of heeft u vragen? Dan kunt u bij ons terecht. Op onze site vindt u de contact informatie  ook kunt u ons direct bereiken door bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart