Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

JOS

Mooie en kwaliteit volle keramische tegels.

Jos Keramische Tegels: Een Symfonie van Stijl en Duurzaamheid

 1. Over Jos Keramische Tegels Ervaar de harmonie tussen verfijnd design en ongeëvenaarde duurzaamheid met Iris Jos Keramische Tegels. Als vooraanstaand merk in de wereld van tegels, belichaamt Iris Jos een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit. Bij Tegelconcept brengen we u een uitgebreide collectie van Iris Jos, zorgvuldig samengesteld om aan al uw wensen te voldoen.
 2. Diverse Collecties in Onze Showroom Ontdek de veelzijdigheid van Jos Keramische Tegels in onze showroom, waar we een scala aan collecties presenteren. Van eigentijdse ontwerpen tot tijdloze klassiekers, elke tegel vertelt een verhaal van vakmanschap. Onze showroom biedt u de mogelijkheid om de texturen, kleuren en patronen persoonlijk te ervaren.
 3. Verzekerd van Kwaliteit Bij Tegelconcept staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dit geldt des te meer voor Jos Keramische Tegels. Wij garanderen dat elke tegel voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en vakmanschap. Kies voor Iris Jos en kies voor langdurige kwaliteit.
 4. Scherpe Prijzen, Altijd de Beste Deal Bij Tegelconcept streven we naar de beste prijzen voor Iris Jos Keramische Tegels:
  • Altijd de beste prijs (1).
  • Heeft u al een offerte? Wij bieden een betere prijs aan (2).
  • Direct vanuit de fabriek (3).
  • Als officiële dealer waarborgen wij authenticiteit (4).
  • Profiteer van de snelste levering vanuit voorraad (5).
 5. Bezoek Onze Showroom voor Persoonlijk Advies Wilt u deze prachtige tegels van Jos van dichtbij bekijken? Bezoek onze showroom en ervaar de mogelijkheden. Neem voor een persoonlijk gesprek en advies op maat contact met ons op via onze contactpagina. Bij Tegelconcept streven we ernaar uw ruimte te transformeren met Iris Jos Keramische Tegels.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog meer vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. In onze showroom kunt u de tegels van dichtbij bewonderen en beoordelen. U wordt dat vakkundig geadviseerd over onderhoud en de verwerking van de tegels door de tegelspecialisten. Op onze site vind u ook meer informatie. U kunt ook altijd direct contact met ons opnemen, door ons te bellen naar het nummer 030-238 4007.

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart