(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Inalco

Inalco Ceramica is een Spaanse fabrikant van keramische wand- en vloertegels. Inalco is een bedrijf dat zich focust op innovatie, exclusiviteit, elegantie en het omzetten van emotie in keramische producten

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Inalco Keramische vloer - en wandtegels

De creativiteit en het design van Inalco maakt dat ze niet enkel perfect kunnen inspelen op interieurtrends, maar dat ze vaak trendsetter zijn op vlak van tegels. Met iTOPKer levert Inalco een keramische plaat van 12mm dik en maximum afmetingen van 320 x 150 cm voor gebruik in de keuken, badkamer en interieurwereld.

Inalco Keramische vloer - en wandtegels

Inalco is een allround tegelproducent die gespecialiseerd is in onder andere tegels met een anti-slip oppervlak voor natte oppervlakken binnenshuis zoals badkamers, maar ook buitenshuis, bijvoorbeeld aan de rand van zwembaden en terassen. 

Inalco tegels

Heeft u interesse in een serie van Inalco Tegels? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment van Inalco

(Wij leveren de gehele collectie)

fusion-iris-natural6-50

Fusion collectie

metallo-metalico-natural--korten-corten-dt-50

Oxide collectie

vint-gris-natural13-50

Vint collectie

piscina-antal-inalco-02-100

Antal collectie

geo-crema-bush-hammered3-50

Geo collectie

storm-itop-negro-natural-4-100

Itop collectie

larsen-super-blanco-gris-natural8-100

Larsen collectie

azalai-itop-negro-natural-2-100

Azalai collectie

iseo-gris-abujardado32-100

Iseo collectie

inalco-gallery-bosco-1a

Bosco collectie

storm-gris-natural6-100

Ground collectie

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.