Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Hardsteenlook tegels

Een imitatie van echte Belgische of blauwe hardsteen tegels.

Hardsteen look tegels, ze zijn een imitatie van echte Belgische of blauwe hardsteen tegels. Ze zorgen daarnaast ook voor een rauw randje voor in uw huis. Het heeft een natuurlijke look en ze zijn niet alleen geschikt voor niet op uw vloer, maar ook uw wand is geschikt om betegeld te worden met hardsteen look tegels. 1 van de voordelen van de hardsteen look tegels is dat het van een hoge kwaliteit beschikt die van keramiek is gemaakt. Ook is het makkelijk te onderhouden en geschikt voor binnen en buiten het huis. Heeft u vloerverwarming in uw huis? Dan zijn hardsteen look tegels uitermate geschikt. De hardsteen look tegels is een populaire en tijdloze trend die een landelijke uitstraling creëert in uw interieur.

De tegel is in tegenstelling tot echte Belgische of blauwe hardstenen niet gevoelig voor krassen of vlekken. De tegel is vooral populair in de badkamer, de tegel beschikt namelijk over een anti slip. De tegels zorgen voor een ruimtelijk en fraai geheel in de betreffende ruimte.

Bent u geïnteresseerd in hardsteen look tegels, heeft u vragen of behoefte aan advies van een iemand met de juiste kennis? Dan kunt u bij ons terecht. Op onze site vindt u de contact informatie , ook kunt u ons direct bereiken door bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart