Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Hardsteen

 

Hardsteen tegels  van oud af aan de natuursteen in Nederland.

Belgische hardsteen is vanouds af aan de meest gebruikte hardsteen tegels, weliswaar zie je de laatste jaren door goedkopere varianten, de Chinees hardsteen tegels. In Nederland kennen ze ook de Vietnameeze, Ierse en Turkse blauwe hardstenen.  Tegels zijn in diverse afwerkingen zoals:

  • Getrommeld verouderd
  • verzoet
  • geschuurd
  • gevlamd
  • gezandstraald
  • gebourchardeerd

Meest verkocht

Belgische hardsteen wordt ook wel als Arduin genoemd. Onderhoud in verouderde afwerking is minimalistisch en kan levenslang mee. Hardsteen tegels is zowel binnen als terrastegels de meest verkochte en gewilde tegels in Nederland. De karakter en de donkere kleur van de hardsteen tegels is geliefd in Nederland. Hardsteen tegels kan prima tegen de forst als tegen de vloerverwarming. Vandaar ook dat ze vloertegels als in terrastegels te zien zijn.

Hardsteen natuursteen kunt u overal in Nederland zien kijk u maar in de omgeving brievenbussen, trottoirs, zwembadborden, terrastegels, dorpels, buitengevels van de oude gebouwen, aanrechtbladen, wastafels voor badkamer. Belgische hardsteen is de meest populaire in verschillende vormen maar het meest als hardsteen tegels.

Wij leveren elk hardsteen

Tegelconcept kan ook bij de hardsteen tegels de bijbehorende wandtegels, wastafels, dorpels, zwembadborden, vensterbanken, aanrechtbladen  als mozaïek tegels in hardsteen leveren. Wij kunnen u in hardsteen tegels helpen maar ook de andere producten in natuursteen hardsteen. Wij importeren ook hardsteen tegels hierdoor kan, Tegelconcept elke hardsteen leveren in de gewenste afmeting als afwerking tegen scherpe prijzen.

 

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart