Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Graniet tegels

Graniet tegels zeer exclusief uitstraling

Vroeger werd alleen de gepolijst afgewerkte graniet tegels toegepast binnen de woning. Maar de laatste jaren doorheen zijn de machines ontwikkeld waardoor ze in de vorm van Leather Finish veel voorkomt. Er zijn granieten die gezandstraald, geborsteld, gevlamd en geborsteld, gezoet en gepolijst als afwerking hebben en verkocht worden. Graniet is een van de meest harde natuursteen en meest slijtvaste natuursteensoort. Kijk maar naar de aanrechtbladen, de meeste natuurstenen zijn graniet.

Natuursteen graniet tegels komen ook voor bij de openbare gebouwen en ook veel bij de gevels van grote als kleine gebouwen. Wanneer het gepolijst is ziet het er mooi uit omdat de kristallen beter te zien zijn van de graniet tegels.
Graniet tegels zijn exclusieve tegels vallen meteen op in het openbaar. Gaat levenslang mee. Is goed voor de onderhoud, een probleemloos tegel. Meeste bekende graniet tegels zijn:

  • Galaxy Black
  • Absolute Black
  • Kashmir White
  • Nero Impala
  • Blue Labrador.

Welk soort graniet kunt u het best kiezen?

In Nederland wordt veelal de donkere kleuren het meest verkocht. Graniet heeft een goed weerstaand tegen vuil, vandaar de advies om bij de druk belopen gebieden te plaatsen. Toch blijft gepolijste graniet gevoelig voor krassen door zijn hardheid. Vandaar ook dat ze de laatste jaren de vloeren in graniet tegels veel in leather finish, gevlamde afwerking leveren.

Uw graniet tegels speciaal laten snijden?

Graniet komt veelal uit India, Afrika, India, Italië en nog andere landen. We bezoeken jaarlijks de Europese natuursteen beurzen. Wij kunnen de graniet tegels ook speciaal laten snijden, maatwerk is geen probleem bij ons.  Wij leveren graniet tegels vanuit onze eigen importkanalen tegen goedkope prijzen al vanaf € 20,- per m2.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart