(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Gigacer

Gemaakt in Italië Porseleinen steenwerkplaten. Toonaangevend bedrijf in de productie van porseleinen platen van hoge kwaliteit in grote maten.

 

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Gigacer Concrete

De serie Gigacer Concrete heeft als thema beton en is een flexibel keramieksysteem voor alle ruimtes. De serie heeft talrijke formaten van klein tot zeer groot en biedt een compleet kleurenpalet van 13 neutrale en natuurlijke tinten. De kleuren kunnen van binnen naar buiten worden gebruikt in vloeren, wanden en voor het creëren van keukenbladen en badkamermeubels. De kleuren komen overeen met de serie Made 2.0 en zijn dus goed onderling te combineren.

De serie bestaat uit 27 formaten, waarvan 5 grootformaten.

  • 60×60
  • 60×120
  • 120×120
  • 60×250
  • 120×250

GROOT FORMAAT TEGELS

Porseleinen tegels van Gigacer

Gigacer, een toonaangevend bedrijf in de productie van hoogwaardige porseleinen platen in grote maten. Het brede scala aan aangeboden producten bestrijkt verschillende marktsegmenten met een ruime keuze aan oplossingen voor vloeren en bekledingen, variërend van contract tot wellness en woningen, en van de medische sector tot de vrijetijdsindustrie, die inspelen op alle bouw- en woonwensen.

KINGSIZE TEGELS

Gigacer groot formaat tegels

Gigacer is een Italiaanse tegelproducent die zich met name richt op tegels in grote formaten. De tegels van Gigacer zijn van hoge kwailiteit: door en door gekleurd en zeer slijtvast. De trend van dunne tegels heeft Gigacer ook gevolgd door het toevoegen van 4,8 mm dikke tegels aan hun aanbod. Een greep uit de verschillende series van Gigacer: Gigacer Up, Made, Made Deco, Concrete, Stone, Stone Travertino, Stone, Basaltina en Stone Limestone. De meest populaire tegels van Gigacer op dit moment is de serie Concrete. De tegels uit deze serie zijn in vele maten leverbaar, leverbaar in de kleuren concrete beige, concrete graphite, concrete white en de concrete smoke. Deze vloertegels zijn in verschillende formaten leverbaar tot 120×250cm.

Enkele series uit het assortiment van Gigacer Tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Vetiver

ARGILLA

De Dry grey en de Biacca Clear, moderne en verfijnde kleuren, herinneren aan de aanwezigheid van een krijtader en bepalen een koude en rotsachtige trend.
66cdc37158140e3b0c012587f283aed4

CONCEPT 1

Een uniek keramiek assortiment ontworpen voor elk type toepassing, met een verscheidenheid aan kleuren en oppervlakken die altijd op een exclusieve en persoonlijke manier te combineren zijn.
d-home-site-wwwroot-app_data-temp-html5upload-4-concrete-graphite-2-in-situ

CONCRETE

Meest complete kleuren-/oppervlaktecombinatiepalet in neutrale en natuurlijke tinten: dertien kleuren en vier verschillende oppervlakken die zich aanpassen aan de verschillende woonwensen.
Deco-2

Déco

Déco is onderverdeeld in drie kleurgroepen, gedefinieerd aan de hand van drie landschappen, elk geïnspireerd op de tinten die het kenmerken: Arctic, Mountain en Tropic.
Elem_Ivory_Stone

Elementa

Elementa combineert perfect de techniciteit en prestaties die typisch zijn voor Gigacer-porseleinen en de precisie van onderzocht en zorgvuldig doordacht digitaal ontwerp dat het product perfectioneert en verrijkt.
All

Krea

Acht kleuren die cement en gekleurde harsen op een moderne manier interpreteren. Dankzij het Krea-assortiment kunt u felle kleuren en gewaagde tinten gebruiken, zowel in residentiële als in openbare projecten.
gigacer_le_corbusier_lcs_ceramics_5

LE CORBUSIER

Ontdek de Le Corbusier-collectie GIGACER heeft de licentie gekregen voor het gebruik van de kleuren van de Polychromie Architecturale, de collectie van precieze kleurtonaliteit die Le Corbusier het meest geschikt achtte voor de architectuur.
Gigacer-Series-Quarry-8

QUARRY

Gigacer, een serie geïnspireerd op de degelijkheid en sterkte van natuursteen. Quarry biedt een grote veelzijdigheid: met zijn talrijke formaten en twee verschillende oppervlakken, mat R10 A+B en bocciardato antislip R11 A+B+C, is hij geschikt voor zowel binnen als buiten, residentiële en zakelijke contexten.
Contemporary living room mockup psd interior design

Tele

Geometrieën met een vintage charme en harmonieuze natuurlijke inspiraties. Een nieuwe lijn met een artistieke geest en buitengewone expressiviteit, in staat om esthetiek en functie te combineren.

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.