Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Floor gres Tegels

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Floor gres, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de vloertegels zijn constant en daarnaast is de vernieuwing oneindig.

1. Altijd de beste prijs

Wij werken met alle A-merken samen en kopen rechtstreeks in bij de fabriek. Hierdoor leveren wij altijd voor de beste prijs

2. Al een offerte?

Weet u al wat u wil? Stuur ons het merk of soort tegel toe. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u vervolgens de beste prijs.

3. Direct vanuit de fabriek

Wij werken anders dan alle andere partijen. Wij bestellen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij altijd de beste prijs!

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Floor gres tegels

De tegels van Floor gres zijn al jaren lang een begrip in de tegelbranche over de hele wereld. Door de aansluiting bij de Florim groep is deze fabriek uitgegroeid tot 1 van de grootste spelers op de keramische markt. De collectie is zeer divers met een zeer groot aanbod aan houtlooktegels en natuursteen imitaties. De focus van Floor gres ligt met name op het gebied van de architecten markt echter zien we ook op de particuliere markt de laatste jaren een explosieve groei. Door flinke investeringen in hun nieuwe productielijnen kan Floor gres nu ook extreem formaten produceren. Dit komt met name bij de houtlooktegels de echte uitstraling ten goede. Kom vrijblijvend bij ons langs om onze ruime collectie eens in het echt te bekijken.

Waarom Ons kiezen?

Officiële dealer

Wij zijn een officiële dealer. Wij bestellen direct vanuit de fabriek.

Bespaar op uw aankoop

Bespaar door uw offerte te vergelijken. Stuur ons uw huidige offerte op.

Scherpste prijs

Tegelsconcept kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies.

Snelle levering

Vanuit voorraad of vanuit de fabriek het maakt niet uit. Wij leveren snel.

Wij leveren alle soorten/type tegels van Floor gres.

Floor gres Tegels

FLOORGRES TEGELS IN ALLE FORMATEN

Floorgres tegels heb je in gewone, maar ook in grote platen XXL: tot 160x320cm. Perfect voor een strak interieur en om grote wanden in bijvoorbeeld badkamers bijna zonder voegen te bekleden.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Floor gres Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Floor gres Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

Floor gres Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Floor gres worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Floor gres tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Airtech Collectie

Industrial Collectie

B en W Collectie

Buildtecht 2.0 Collectie

Industrial

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart