Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Ergon

Ergon Ceramiche tegels is één van de jongste tegelfabrikanten van Italië. Het bedrijf is opgericht in 1991 maar pas zelf opererend vanaf 2004. Hiervoor heeft het altijd geproduceerd onder Emil Cermica waarvan het nog steeds onderdeel is.

Ergon heeft de laatste tijd veel nieuwe series geïntroduceerd waaronder de Elegance serie en de Woodtalk serie. Deze series hebben een geheel eigentijdse uitstraling welke elke ruimte van een aparte stijl voorzien. Het bedrijf produceert tegels met de nieuwste productiemethodes. Hierdoor worden de tegels bijna CO-2 neutraal geproduceerd.

Populaire series zijn onder andere de Architect Resin en de Woodtalk.

Ergon – Architect Resin

De Architect Resin borduurt door op de serie Playground (Resin). In grote lijnen zijn er veel overeenkomsten maar er zijn ook duidelijke verschillenden. Architect Resin komt in acht moderen kleuren verdeelt over twee groepen, de zogenoemde koude tinten en de warme tinten. De koude tinten zijn de Berlin Grey, Bruxelles Black, London Smoke en Tokyo White. De warme tinten zijn Copenhagen Ivory, Hong Kong Taupe, Miami Brown en New York Sand. Iedere kleur is leverbaar in vijf verschillende afmetingen waarbij we moeten zeggen dat de serie bijzonder goed oogt in het formaat 80x80cm. Naast de ‘gewone’ tegels zijn er ook verschillende decortegels, mozaïeken en traptreden leverbaar.

Ergon – Woodtalk

Deze keramisch parket serie van Ergon kenmerkt zich door de prachtige tekening en de typische structuur in de tegels. Woodtalk komt in vier verschillende kleuren, van licht naar donker zijn dat: White Smoke, Beige Digue, Grey Pepper en Brown Flax. Deze houtlook tegels zijn leverbaar in een aantal verschillende afmetingen leverbaar, waaronder ook het onlangs geïntroduceerde formaat 26.5×180 en 20×180 cm. Wat ook leuk is, is dat er een modular uitvoering leverbaar is. Dit is een mix van maar liefst negen verschillende afmetingen wat voor een zeer speciaal resultaat zorgt. Alle formaten zijn gerectificeerd. Dit betekent dat ze gezaagde kanten hebben en daardoor met een smalle voeg te verwerken zijn. Naast de tegels zijn er ook nog bijpassende plinten, mozaïeken en traptreden leverbaar.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart