Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Cotto d’Este

Keramische vloer – en wandtegels Hoge korting en snelle levering! Specialist in het leggen van keramisch parket & visgraatmotief A-merk keramische tegels. 100% laagste prijs. 


Vergelijk offerte1. Altijd de beste prijs

Wij werken met alle A-merken samen en kopen rechtstreeks in bij de fabriek. Hierdoor leveren wij altijd voor de beste prijs
2. Al een offerte?

Weet u al wat u wil? Stuur ons het merk of soort tegel toe. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u vervolgens de beste prijs.
3. Direct vanuit de fabriek

Wij werken anders dan alle andere partijen. Wij bestellen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij altijd de beste prijs!


Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Cotto d’Este Keramische vloer – en wandtegels

Tegelsconcept is een officiële dealer van Cotto d’Este Tegels. Als verkooppunt van Cotto d’Este Tegels in Nederland kunnen wij iedere serie aanbieden tegen de scherpste prijs. Ook kunnen wij u hierdoor goed ondersteunen met advies en inspiratie. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.


Direct een offerte

Waarom Ons kiezen?Officiële dealer

Wij zijn een officiële dealer. Wij bestellen direct vanuit de fabriek.
Bespaar op uw aankoop

Bespaar door uw offerte te vergelijken. Stuur ons uw huidige offerte op.
Scherpste prijs

Tegelsconcept kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies.
Snelle levering

Vanuit voorraad of vanuit de fabriek het maakt niet uit. Wij leveren snel.


TEGENWOORDIG IS RENOVEREN HEEL MAKKELIJK

Cotto d’Este Keramische vloer – en wandtegels

Kerlite Easy is het eerste gecertificeerde droge vloerlegsysteem met Kerlite, de dunne keramische platen van superieure kwaliteit.

Met een dikte van slechts 7 mm kan een nieuwe ultraresistente vloer van porseleingres worden gecreëerd, die geschikt is voor een binnenruimte met residentieel of licht commercieel gebruik.

GLASVEZELWAPENING

Cotto d’Este glasvezelwapening

Kerlite is verkrijgbaar in diktes van 3,5, 5,5 en 6,5 mm en de formaten 100×300 cm en 120×278 cm. Het is licht van gewicht, vlak, flexibel, eenvoudig te gebruiken, te installeren en te reinigen. Het is een hoogwaardig product, met uitzonderlijke esthetische oppervlakkenmerken die het resultaat zijn van een innovatief productieproces, hoogwaardige grondstoffen en de meer dan tien jaar ervaring van Cotto d’Este, dat als eerste keramische bedrijf de dunne materialen op de markt introduceerde.

Enkele series uit het assortiment van Cotto d’Este Tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

b_PIETRA-D-ISEO-COTTO-D-ESTE-353889-rel44657d47

Cotto d'Este Pietra D'Iseo

Cotto d’Este Pietra D’Iseo is een keramische tegel gebaseerd op een prachtige natuursteen uit de Italiaanse streek Lombardije, de Ceppo di Grè.
cotto-d-este-buxy-cendre1

Cotto d'Este Buxy

De Cotto d’ Este Buxy is een keramische tegel. Daarom kunt u met de Buxy serie genieten van een natuurlijke look, maar dan wel in de voordelen van keramiek!
cotto-d-este-cadore-baita

Cotto d'Este Cadore

Een robuuste houtlook serie keramisch parket, de Cotto d’Este Cadore. Dit keramisch parket is gebaseerd op verschillende houtsoorten.
579_z_CDE-xbeton-dot50-satinata-14mm-living-006 (Copy)

Cotto d'Este X-Beton

Cotto d’Este X-Beton, een grootformaat betonlook keramische vloertegels, met een niet van echt te onderscheiden look van cement. De Cotto d’Este X-Beton geeft elke ruimte een industriële atmosfeer, die helemaal past bij de moderne woonruimtes, en de laatste trends.
woodland-ebony-1

Cotto d'Este Woodland

De Cotto d’Este Woodland is een collectie houtlook keramische tegels, oftewel keramisch parket. De Woodland collectie heeft alle kenmerken van hout, door de levende schoonheid in de vorm van nerven, noesten en barsten tot in detail over te nemen in deze collectie.
grunge-storm-1

Cotto d'Este Grunge

De Cotto d’Este Grunge is een collectie keramische betonlook tegels van het merk Cotto d’Este Tegels. Deze collectie heeft het authentieke, hedendaagse karakter van betonlook in zich verwerkt om zo het moderne materiaal te combineren met de voordelen van hoogwaardig keramiek.
cotto-deste-forest-noce

Cotto d'Este Forest

De Cotto d’Este Forest is een keramisch parket waarin 4 soorten hout (Esdoorn, pijnboom, walnoot en eik) zijn verwerkt. Hiermee is een rustieke en natuurlijk ogende keramische tegel gecreëerd.
cotto-d-este-vanity-macchia-vacchia-bookmatch

Cotto d'Este Vanity

Cotto d’Este Vanity is een serie keramische tegels met de elegante en fraaie uitstraling van marmer. Met de Vanity worden de subtiele patronen, lichte aderen en de zachte arcering van marmer omgezet in praktisch en duurzaam keramiek.
cotto-d-este-lithos-moon-1

Cotto d'Este Lithos

Cotto d’Este Lithos is een serie keramische tegels met de uitstraling van de originele esthetiek van natuursteen. Cotto d’Este heeft deze uitstraling in keramiek weten om te zetten door een diepgaande zoektocht naar originaliteit te combineren.
blend-stone-light-1

Cotto d'Este Blend Stone

De Cotto d’Este Blend Stone is een collectie keramische tegels met de schoonheid van natuursteenlook. De Blend Stone bevat fragmenten van minerale texturen die tot in klein detail zijn verwerkt in deze serie keramische tegels.
cotto-lithos-kerlite

Cotto d'Este Kerlite

De Cotto d’Este Kerlite zijn groot-formaat, ultra dunne platen. Vele series van Cotto d’Este Tegels zijn verkrijgbaar in als Kerlite afwerking. De Kerlite keramische platen hebben afmetingen van bijvoorbeeld 90×180 cm of 260×120 cm en diktes van 6,5 of 7 mm. Perfect voor architectonische ontwerpen in iedere ruimte!

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl


Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart