Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Dekvloer aanbrengen

Voor een egale en uitgelijnde ondergrond.

 Een dekvloer dient als een egale en uitgelijnde ondergrond voor uw vloerafwerking. Een andere reden om een dekvloer aan te brengen kan zijn om het ophogen van de vloer of het corrigeren van hoogteverschillen in de vloer. Een klusser met veel ervaring en kennis kan het aanbrengen van een dekvloer zelf. Als eerste moet u de oppervlakte bepalen van waar u de dekvloer wilt leggen. Dan kunt u berekenen hoeveel egaliseer cement u nodig heeft. Als u dat heeft bepaald is het vervolgens heel belangrijk dat u de oppervlakte waar u de dekvloer gaat aanbrengen goed schoon is. Viezigheid kan namelijk een ongunstig effect hebben op de hechting van de dekvloer.

Voordat u gaat beginnen met het aanbrengen van de dekvloer is het belangrijk om de ondergrond eerst te bestrijken met voorstrijk middel. Dit moet dan minstens nog 12 uur drogen en intrekken. Het gevolg hiervan is een nog betere binding. Als de voorbereidingen zijn getroffen kunt u beginnen met het maken van het cement egalisatie, en het aanbrengen. Begin in de hoek en ga zo te werk.

Heeft u nog vragen of behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u altijd bij ons terecht en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u te helpen. Voor onze contact gegevens en meer informatie kunt u naar onze site.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart