Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Coem

Een greep uit onze collectie vloertegels

Bij Coem zijn er geen grenzen aan creativiteit. U wordt geholpen voor de juiste en georganiseerde oplossing voor uw wanden en vloeren, voor zowel binnen als tegels voor buiten. De keuze binnen het assortiment is enorm en daarmee is de variëteit onbeperkt. Deze vloer en wand producent haalt inspiratie uit de natuur. Dit is vervolgens terug te zien in de ontwerpen die Coem produceert. Coem neemt ook de kwaliteit van haar producten erg serieus en gaat met passie en vastberadenheid te werk. Niet alleen de compacte maar ook de resistente oppervlakken hebben een natuurlijke binding. Dit komt door de kleuren, vormen en texturen.

Met secuur en veel aandacht worden de tegels ontworpen. Daarnaast wordt de mening, smaak en stijl van de klanten zeker mee genomen.

Bent u benieuwd naar het assortiment of heeft u vragen over Coem? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan zullen onze werknemers vervolgens met de juiste kennis u van dienst zijn. Op onze site vindt u de contact informatie  ook kunt u ons direct bereiken door bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart