Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Coba tegellijm

Coba tegellijmen, voegmiddelen of voorstrijkmiddelen. Afhankelijk van jouw klus kun je kiezen uit een zeer compact, maar compleet assortiment poeder- en pastalijmen. Hieronder vind je het assortiment van onze tegellijmen.

Waarom moeilijk doen als het met Coba kan? Coba biedt producten aan van een topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Coba wil het zo makkelijk voor u maken en kiest er dan ook voor om met haar producten zoveel mogelijk gemak mee te geven. Stel u gaat uw wand of vloer betegelen en u bent opzoek naar Tegellijmen, voegmiddelen of voorstrijkmiddelen? Dan kunt u bij Coba kiezen uit een compact maar compleet assortiment waar voor elke situatie een geschikte oplossing tussen zit. De voegmiddelen komen in de meest gangbare kleuren en zijn makkelijk verwerkbaar. Ook voor primers en voorstrijk middelen kunt u bij het merk Coba terecht. En als u vragen heeft over welke producten u nodig heeft voor uw vloer of wand? Dan, kunnen wij van Tegelsconcept het juiste advies geven en u helpen totdat u de juiste producten hebt gevonden.

Voor meer informatie over Coba en tegellijmen? Dan kunt u contact opnemen met ons. Via onze site tegelsconcept services of via direct contact door te bellen naar 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart