Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Castelvetro

produceert sinds 1971 keramische tegels waarbij de nadruk altijd ligt op design en vormgeving en bovendien het continu op zoek zijn naar mogelijke verbeteringen van de kwalitieit. Het bedrijf levert één van de mooiste houtlook tegels die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. De tegels zijn prachtig vormgegeven en geven een geweldig mooie uitstraling zodat uw tegelvloer echt op een houtenvloer lijkt.

De kracht van het bedrijf is gebaseerd op het gebruik maken van avant-garde technologie en gericht op het voldoen aan de behoeften van de klanten. Dat is waar het bij Castelvetro Ceramica allemaal om draait.

Populaire series zijn onder andere de Always en de Fusion.

Castelvetro – Always

De Always is een prachtige nieuwe serie en is een natuursteen imitatie van top kwaliteit! Door de verschillende kleurschakeringen in verscheidene patronen krijg je een zeer mooie natuurgetrouwe uitstraling. Wil jij een stoere natuurstenen vloer? Maar dan uiteraard met de vele voordelen van keramiek, dan kies je voor de Castelvetro Always.

Castelvetro – Fusion

De Fusion richt zich voornamelijk op keramischie tegels met een hoogwaardige uitstraling en design. Deze tegels worden gemaakt met de nieuwste technieken. Door het samenbrengen van de uitstraling van zowel steen als cement geeft dit een unieke keramische tegel. Dit garandeert dat elke tegel uniek is.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart