Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

[breadcrumb]

Caesar

Ceramiche Caesar is een tegelfabrikant uit Italië. Sinds 1988 produceert Ceramiche Caesar wand- en vloertegels welke in meer dan 90 landen worden verkocht. “Waar materiaal cultuur wordt” is het motto van deze tegelfabriek. Gedegen onderzoek en een uitmuntende beheersing van de materialen stellen Ceramiche Caesar in staat om onderscheidende producten op de markt te brengen.

Caesargreen is het de projectnaam Ceramiche Caesar waaronder deze fabrikant royaal heeft geïnvesteerd om haar productie en producten milieuvriendelijker te maken. Als resultaat hiervan is een ruim aanbod van de tegelcollecties van Ceramiche Caesar voorzien van eco-keurmerken. 

Erg populair zijn op dit moment de houtstructuurtegels, ook wel keramisch parket of houtlook tegels genoemd. Hiervoor heeft Caesar de nieuwe serie Caesar Root geïntroduceerd, met tegels in de kleuren vaniglia, miele, cannella, nocciola, en pepe. De Caesar Root tegels lijken echt sprekend op echt hout. De Caesar Wabi is ook tegelserie met houtlooktegels.

Van strak tot modern, van natuurlijk tot klassiek, het aanbod series van Ceramiche Caesar is met 36 collecties erg ruim: Absolute, Ambienti, Andalusia, Antiche Pietre, Change, Concepts, Costellazioni, D-Sign, E.motions, EasyPlank, Electro Gres, Feel, Flair7, Flow, Gate, Glam, Granigliati, Linea Industria, Millenarie, More Scratched, More, Mytime, Natura15, Natural, P. di Samarcanda, Plank, Quality Quartz, Reflex, Selecta marmi, Stream, Summa, Supreme, Tecnolito, Tinte Unite, Uniqua en Wildland.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart