Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Buitentegels

Van simpele grijze tegels tot luxe terrastegels.

Buiten tegels is natuurlijk een heel breed begrip. Waardoor er een oneindig veel opties waarin gevarieerd kan worden. Zoals in kleur, maten en structuren. Simpele grijze tegels? Of luxe terrastegels? Ook kan er in prijs een hoop verschil zitten. Kortom keuze zat, maar welke past dan het best bij u en uw tuin? Tegels concept in Utrecht biedt u een groot en exclusief assortiment aan. Onze medewerkers zullen klaar staan om u vervolgens deskundig advies te geven en al uw vragen over tegels te beantwoorden.

Het is vooral belangrijk dat de stijl van de stenen bij u past natuurlijk, maar er zijn nog wat andere dingen waar u rekening mee zou moeten houden als u over buitentegels nadenkt. Wilt u bijvoorbeeld beton of natuursteen? Beton is een stuk goedkoper, maar natuurstenen hebben een elegante en natuurlijke uitstraling wat uw tuin een goeie upgrade kan geven. Heeft u een kleine tuin? Dan kunt u het beste voor een grotere tegel kiezen. Het gevolg hiervan is dat de ruimte hierdoor groter en ruimer zal ogen.

Overweegt u het om buitentegels aan te schaffen? Maak gauw een afspraak en u krijgt een rondleiding in onze showroom waar u alle tegels even van dichtbij kan zien.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart