Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

# Direct vanuit de fabriek

Ava Ceramica Tegels

Uit Italië afkomstige gevarieerde hoogwaardige vloertegels, toepasbaar voor binnen en buiten. In alle maten beschikbaar van 60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320.


Vergelijk offerte

1. Altijd de beste prijs

Wij werken met alle A-merken samen en kopen rechtstreeks in bij de fabriek. Hierdoor leveren wij altijd voor de beste prijs

2. Al een offerte?

Weet u al wat u wil? Stuur ons het merk of soort tegel toe. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u vervolgens de beste prijs.

3. Direct vanuit de fabriek

Wij werken anders dan alle andere partijen. Wij bestellen namelijk rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij altijd de beste prijs!

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Ava Ceramica tegels
In 2012 bracht Fabbrica Ceramiche het merk AVA Ceramica op de markt, producent van dunne gres platen in groot formaat. Uit Italië afkomstige gevarieerde  hoogwaardige vloertegels, toepasbaar voor binnen en buiten.

In alle maten beschikbaar van 60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320.

•    Extra ligt: dankzij de dikte van 6 mm zijn de platen gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen

•    Extradifferent: elke serie en elke kleur kan in meerdere en verschillende grafische decors worden vertaald, voor esthetische effecten die altijd uniek en origineel zijn.

Direct een offerte

Waarom Ons kiezen?

Officiële dealer

Wij zijn een officiële dealer. Wij bestellen direct vanuit de fabriek.

Bespaar op uw aankoop

Bespaar door uw offerte te vergelijken. Stuur ons uw huidige offerte op.

Scherpste prijs

Tegelsconcept kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies.

Snelle levering

Vanuit voorraad of vanuit de fabriek het maakt niet uit. Wij leveren snel.

60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320

Ava Ceramica Tegels

Naast de standaard technische kenmerken van porcellanato, biedt de 6 mm dikke versie een lichtgewicht optie die uiterst praktisch is op het gebied van interieurontwerp en meubelen,
maar ook voor vliesgevels of wandtegels gemonteerd met een directe verlijmingsmethode.

De 12 mm dikke versie biedt een hogere mechanische sterkte. Deze dikkere optie wordt aanbevolen voor de productie van keukenbladen, tafels en stoelen.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Ava Ceramica. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Ava Ceramica Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment van Ava Ceramica tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Absolute, City, District, Imagine, Marmi, Metal, Onice Iride, Onice, Pietre & Graniti, Preziosi, Scratch, Skyline

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart