(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Ava Ceramica Tegels

Uit Italië afkomstige gevarieerde hoogwaardige vloertegels, toepasbaar voor binnen en buiten. In alle maten beschikbaar van 60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Ava Ceramica tegels

In 2012 bracht Fabbrica Ceramiche het merk AVA Ceramica op de markt, producent van dunne gres platen in groot formaat. Uit Italië afkomstige gevarieerde  hoogwaardige vloertegels, toepasbaar voor binnen en buiten.

In alle maten beschikbaar van 60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320.

•    Extra ligt: dankzij de dikte van 6 mm zijn de platen gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen

•    Extradifferent: elke serie en elke kleur kan in meerdere en verschillende grafische decors worden vertaald, voor esthetische effecten die altijd uniek en origineel zijn.

60×60 en 80×80 naar grote platen van 160×320

Ava Ceramica Tegels

Naast de standaard technische kenmerken van porcellanato, biedt de 6 mm dikke versie een lichtgewicht optie die uiterst praktisch is op het gebied van interieurontwerp en meubelen,
maar ook voor vliesgevels of wandtegels gemonteerd met een directe verlijmingsmethode.

De 12 mm dikke versie biedt een hogere mechanische sterkte. Deze dikkere optie wordt aanbevolen voor de productie van keukenbladen, tafels en stoelen.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Ava Ceramica. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Ava Ceramica Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment van Ava Ceramica tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

Absolute

District

Imagine

Marmi

Metal

Onice Iride

Onice

Pietre & Graniti

Preziosi

Scratch

Skyline

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.