(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

# Direct vanuit de fabriek

Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheidt met stijlvolle en tijdloze tegels voor sanitaire ruimtes. In de collectie ontdek je verschillende stijlen: van de warme houtlook tot de unieke 3D-tegels. Ook kun je voor zowel vloer- als wandtegels bij dit innovatieve merk terecht. Saniweb vertelt je meer over Atlas Concorde en de gevarieerde tegelcollectie.

Alle modellen en kleuren snel geleverd!

Atlas Concorde tegels

Atlas Concorde Tegels zijn keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit waarbij stijl en design voorop staan. Dit gecombineerd met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud zijn de belangrijkste waarden voor Atlas Concorde Tegels. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte, voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Het beste van Atlas Concorde

Atlas Concorde Tegels

Een bekend en vertrouwd gezicht op de vloertegel markt is Atlas Concorde. Door jarenlange ervaring weet Atlas Concorde keer op keer te innoveren. Ze zijn 1 van de meest toonaangevende fabrieken van dit moment. En daar staan wij niet van te kijken. Deze fabriek is 1 van onze favorieten. De kwaliteit is constant en de vernieuwing oneindig. Met Atlas Concorde vloertegels maakt u een veilig en vertrouwde keuze.

Tegelsconcept kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Atlas Concorde Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van La Fabbricca Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloer- en Wandtegels

Atlas Concorde Tegels tegen een scherpe prijs bij Tegelsconcept

Alle series van Atlas Concorde worden door Tegelsconcept aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer?
Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Enkele series uit het assortiment van Atlas Concorde tegels

(Wij leveren de gehele collectie)

40010188diamond_white_sfeer2

Atlas Concorde 3D Wall Design

atlas-concorde-arbor-cognac

Atlas Concorde Arbor

atlas-concorde-arkshade-gemstone-white

Atlas Concorde Arkshade

atlas-concorde-arty-curry-urban

Atlas Concorde Arty

Axi-Dark-Oak-scaled

Atlas Concorde Axi

AtlasConcorde_Boost_007_00_Grey-White

Atlas Concorde Boost

marvel-shine-supremo-1

Atlas Concorde Marvel Shine

AtlasConcorde_BoostPro_004_00_Clay-Ivory_3DUrban

Atlas Concorde Boost Pro

atlas-concorde-room-grey-en-pearl

Atlas Concorde Room

AtlasConcorde_Boost_007_00_Grey-White

Atlas Concorde Boost

Vloerenman-Atlas-Concorde-Brave-Pearl-Sfeer-1

Atlas Concorde Brave

BWmatrGP8CpGn6cvStFQH3vcAHrayFBKmsTQ4IGp

Atlas Concorde Marvel Gems

Ergens al een offerte?

Laat ons een beter voorstel doen. Wij bieden vrijwel altijd een betere prijs.

Soortgelijke merken

Leveranciers met dezelfde stijl

Over ons

Vloeren- en Wandtegels

Uw badkamer, keuken, hal, toilet en woonkamer zijn niet compleet zonder stijlvolle tegels. Deze zorgen voor een persoonlijke touch en brengen sfeer in het interieur. Tegelsconcept heeft een uitgebreid assortiment tegels voor iedere ruimte binnenshuis in allerlei kleuren, afmetingen en stijlen.

Het volledige tegelaanbod vindt u niet online, maar wij kunnen alles leveren. We nemen u graag mee op inspiratiereis in onze showroom, waar u tegels in allerlei kleuren en maten ontdekt. De unieke tegelopstellingen geven u een beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Bent u er nog niet uit welke stijl u wilt? Laat u dan verrassen door ons. Zo maakt u een maximaal geslaagde keuze voor de tegels in uw woning.