Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Atlas Concorde

Atlas Concorde heeft een enorme collectie tegels. Dit Italiaanse merk besteedt veel aandacht aan trends in mode, architectuur en design, en slaagt erin om de nieuwste trends en laatste technologieën vast te leggen in keramische tegels. Daarnaast is het bedrijf één de grootste producenten van eenzijdig gebrande witte vloertegels ter wereld.

Atlas Concorde heeft rond de 40 tegelseries. Bekijk de meest populaire tegelseries van Atlas Concorde op deze pagina onder “Producten van Atlas Concorde”. Tegelhuis Montfoort levert alle collecties van Atlas Concorde.

Atlas Concorde Solution
Atlas Concorde heeft de serie Atlas Concorde Solution op de markt gebracht. De Atlas Concorde Solution tegels hebben dezelfde kwaliteit als en de prachtige uitstraling van de tegels van het originele Atlas Concorde merk, maar dan voor een zachtere prijs doordat het merk enkel bestaat uit 4 toegankelijke tegelseries. Deze tegelcollectie is gebaseerd op de hedendaagse trends op het gebied van tegels. Bekijk de Atlas Concorde Solution tegels.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart