Rechtstreeks vanuit de fabriek
XXL-tegels & Gigategels Specialist Direct Leverbaar!

Ariostea

Ariostea tegels is opgericht in 1961 en produceert high-tech materialen met de grootste zorg voor het milieu. Compacte platen van puur porselein worden bij 1300 °C gefabriceerd. De kwalitatieve kenmerken en unieke en gepatenteerde technologie maken de keramische tegels van Ariostea leider in het segment.

Ariostea High-Tech tegels

Ariostea tegels combineren een hoge kwaliteit met ongeëvenaarde technologie. Dit heeft Ariostea in staat gebracht de meest unieke, verfijnde en stijlvolle keramische tegels op de markt te brengen. Op deze manier kan Ariostea onderscheidend tegels produceren. Deze onderscheidende tegels hebben uitzonderlijke kenmerken zoals een goede hygiëne en een langdurige duurzaamheid.

Ariostea assortiment

Ariostea is een pionier in keramische tegels met de zeer natuurgetrouwe look van hout, marmer of natuursteen. Ariostea tegels slaagt er in om de grillige marmertekening, de nerfstructuur van hout en de strakke toon van natuursteen perfect weer te geven in de keramische tegels. Ariostea heeft daarom ook zeer uiteenlopende collectie die een ruime variatie biedt van natuursteen, marmer of houtlook. Dit in combinatie met het diverse kleurpalet binnen iedere collectie en de grote keuze aan maten zorgt voor een unieke en stijlvolle collectie aan keramische tegels!

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek product

Back to Top
Product has been added to your cart