(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Aqua Color

Aqua Color

Een greep uit onze collectie vloertegels

 

Aqua Color is een tegel bedrijf wat mozaïek tegeltjes produceert en daarnaast ze ook verkoopt. Voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, maar ook voor een zwembad, welness, horeca, uw wand en ook voor uw vloer of voor in uw woonkamer. Over hun natuurlijke mozaïek zegt Aqua Color het is gefrijnsd, gebouchardeerd, verzoet en gevlamd. Daarnaast is het een knap staaltje vakmanschap!

Op het moment dat u geïnteresseerd bent kunt u kiezen uit verschillende kleuren, vormen en wat bij u tot toepassing komt. Op de site staan heel veel voorbeelden en ook inspiratie van wanden en vloeren. bovendien zullen de mozaïek steentjes zorgen voor een verrassend en uniek effect. vervolgens zal dit het gevoel van ruimte versterken. Samengevat, voor elke stijl biedt Aqua Color een leuke en creatieve tegel samenstelling.

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog meer vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. Op onze site vindt u meer informatie. U kunt ook altijd direct contact met ons opnemen, door ons te bellen naar het nummer 030-238 4007.

Waarom Tegelsconcept.nl?

✓  Eindeloze mogelijkheden
✓  Zeer scherpe prijzen
✓  Snelle en vakkundige plaatsing
✓  Diep en breed assortiment
✓  Uitgebreide showroom
✓  Al 15 jaar tevreden klanten

Tegels in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007